Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Xilence Power 550W nestačí??

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    A nemuze byt chyba v Orthosu? Uz parkrat sem cet, ze lidem bezi 20hod Prime95 i Memtest a Orthos jim po chvili spadne.... Zkousel si testovat Prime95?
    Btw. jestli je PC pri pouzivani v zatezi (treba hrani her) stabilni, tak bych Orthos moc neresil....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    Já ti doporučuji Corsair.
    Buď
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41288
    Nebo
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41289

    Oba utáhnou tvojí sestavu s prstem v nose. Podle testu je 520tka nejlepší zdroj:
    http://www.zive.cz/Titulni-strana/St...0/default.aspx
    Mám velmi dobré zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    A nemuze byt chyba v Orthosu? Uz parkrat sem cet, ze lidem bezi 20hod Prime95 i Memtest a Orthos jim po chvili spadne.... Zkousel si testovat Prime95?
    Btw. jestli je PC pri pouzivani v zatezi (treba hrani her) stabilni, tak bych Orthos moc neresil....
    pod to co tu psal tgfh se klidne podepisu... fortron, seasonic, enermax, corsair: je jedno ktery veznes, vsechny jsou dobre

    v prvni rade je potreba to otestovat neptretaktovany, v orthosu chyba neni, je to proste program na zatizeni procesoru, ale zalezi na testu, v nekterych se flakaji ramky, grafika se flaka u vsech... takze je mozny ze ti 400hodin pobezi orthos vpohode a jak pustis hru a zacne zrat grafika tak se ti to sesype... orthos je jen jeden z nekolika testu ktery je potreba udelat... neni to 100% urceni ze to je stabilni za VSECH okolnosti

    //ortos beta je delany pro dvoujadra, obycejny prime95 zatizi jen jedno jadro -> k nicemu, je potreba pustit dvakrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    .....v prvni rade je potreba to otestovat neptretaktovany, v orthosu chyba neni, je to proste program na zatizeni procesoru, ale zalezi na testu, v nekterych se flakaji ramky, grafika se flaka u vsech... takze je mozny ze ti 400hodin pobezi orthos vpohode a jak pustis hru a zacne zrat grafika tak se ti to sesype... orthos je jen jeden z nekolika testu ktery je potreba udelat... neni to 100% urceni ze to je stabilni za VSECH okolnosti

    //ortos beta je delany pro dvoujadra, obycejny prime95 zatizi jen jedno jadro -> k nicemu, je potreba pustit dvakrat...
    Jj jasne, u dvoujadra se musi pustit Prime95 2x...
    Add Orthos: nemyslel sem chyba v Orthosu jako programu, ale v tom, ze ho pouziva, vzhledem k tomu, ze (dle diskuzi) haze chyby po par minutach oproti treba Prime95....

    Ja osobne testuju tak, ze pustim Prime95 a k tomu loop v 3DMarku.... Popr. je dobry Prime95 + treba konverze videa....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 22-08-2007 v 19:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Add Orthos: nemyslel sem chyba v Orthosu jako programu, ale v tom, ze ho pouziva, vzhledem k tomu, ze (dle diskuzi) haze chyby po par minutach oproti treba Prime95....
    ??? porad mi nejak unika pointa

    mezi ruznymi testy v ortosu jsou rozdily, blend sezere vsechnu ram a dava poctivou zatez vsemu, ale vsiml jsem si ze zase small FFT da vetsi zatez procesoru: cca o 2-3 stupne vyssi teplota nez blend... proste je to alchymie.....

    //jinak kdyz orthos haze chyby a prime ne, tak se samozdrejme budu snazit aby byl komp stabilni pod orthosem... kdyby malovani hazelo chyby a orthos ne, tak budu testovat malovanim

    thx

    EDIT: zpet k puvodnimu dotazu: a urcite mas nataktovano spravne? nemas nejak rozhazeny nastaveni v biosu? hlidas napajeni a casovani RAM? EIST? Vcore? ...
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 22-08-2007 v 19:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    ??? porad mi nejak unika pointa
    Jen sem mu chtel poradit, aby zkusil Prime95, protoze par diskuzi uz vyznelo tak, ze Orthos pada "zbytecne" casto.... nevim, nepouzivam ho. A pokud mu projde Prime95 + treba 3DMark (kvuli VGA) a pri hrach to bude stabilni, Orthos bych az tak neresil.
    Jinak s tebou souhlasim, zrejme to jeho OC stabilni nebude....
    Zkusil bych ubrat treba na 2,6GHz a znovu projet ten Orthos....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 22-08-2007 v 20:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér Avatar uživatele Nettle
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    129

    No ja mám doma sestavu:
    Intel C2D na 3,15 ghz
    1GB DDR2 RAM na 900Mhz
    Základní desku Gigabyte GA-P35-DS4
    Grafiku 7600gt
    +DVD mechanika a dva 320 disky

    A vse me to zivi Xilence s 400W !!
    Takze si osobne myslim ze chyba ve zdroji nebude. Sice 1950XT urcite bere vic nez moje 7600Gt ale urcite ne o 150W vic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Nettle Zobrazit příspěvek
    No ja mám doma sestavu:
    Intel C2D na 3,15 ghz
    1GB DDR2 RAM na 900Mhz
    Základní desku Gigabyte GA-P35-DS4
    Grafiku 7600gt
    +DVD mechanika a dva 320 disky

    A vse me to zivi Xilence s 400W !!
    Takze si osobne myslim ze chyba ve zdroji nebude. Sice 1950XT urcite bere vic nez moje 7600Gt ale urcite ne o 150W vic.
    400W Xilence a X1950XT by byla sebevražda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Nettle Zobrazit příspěvek
    Takze si osobne myslim ze chyba ve zdroji nebude. Sice 1950XT urcite bere vic nez moje 7600Gt ale urcite ne o 150W vic.
    No rozdil neni zrovna malej:
    1950XT.......110W
    7600GT........36W

    Tyhle dve karty uz tezko srovnavat.... v tvoji sestave uz by nejspis nejela
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Be Quiet Dark Power 550W
    Od cc355 v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 02-10-2008, 20:22
  2. Zdroj XILENCE power 600W
    Od simontpf v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 09:55
  3. Zdroj XILENCE power 400W
    Od HiLow v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 07:27
  4. XILENCE power 600W / 0dB(A)
    Od ShadowX v sekci Zdroje
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 18:46