Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: dva ssd disky v jednom počítači

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    Ahoj potřeboval bych poradit, mám v počítači jeden ssd disk 128 gb, ale hnedka je obsazeno asi 40 gb a potřeboval bych ještě tak 60gb na GTA 5 a nechci ten disk celý zaplňovat kvůli životnosti. Takže bych si chtěl dokoupit ještě jeden ssd disk, máte stím zkušenosti mít dva ssd disky v jednom počítači, nemůžete to způsobovat nějaký potíže? jako jasně, že lepší by bylo upgradovat na vyšší kapacitu, ale nevím co bych dělal s tím diskem co tam mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Žádny problém v tom nehledej. Spíš jestli je nutné mít tu hru na SSD? Mechanický disk v PC je? Nemůže se hra dát na něj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    74

    Zdravim, po mojich pataliach so zapojovanim druheho SSD disku si myslim ze dokazem pomoct. Zaklad je ze by tam problem byt nemal. Ale zalezi aky SSD ides kupovat a aku mas zakladnu dosku. Pre viac info co myslim kuk moj thread kde je popisany problem a aj vyriesenie.

    http://www.svethardware.cz/forum/sho...ica-a-len-telo

    inac ak ti SSD a MB pasuje tak by to malo fungovat systemom ze pripojis SSD, zapnes PC, system ti ho rozpozna, naformatujes SSD, spravis si oddiel a fungujes. Robota na 5 minut.

    johny__g: ja si myslim ze to nie je az taky blby napad nakolko GTA V ma uz aj tak neskutocne dlhy loading a SSD tomu len a len pomoze. Sam mam GTA V na SSD a oproti HDD tam je dost rozdiel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    Tak si myslím, že to je veliký rozdíl než klasicky HDD. Ale mě šlo o to, že GTA V je celkem náročná hra a taky ta instalace na HDD probíhala hodně dlouho. A teď tam mám zapojene SSD přes m.2, a mám tam ještě klasický 2000gb HDD, tak mě jde spíš o to, jestli to třeba nebude moc zatěžovat zdroj a tak, SSD sice není moc náročný, ale když poběží dvě SSD najednou tak, aby to třeba nesnižovalo životnost desky a ostatních dílů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    698

    Dve SSD systemu rozhodne skodit nebudou.. Pokud tedy treba zdroj nevytezujes na 98 %..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    ok dík, měl jsem z toho obavy
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ventilátory: 7V v počítači
    Od Gouranga v sekci Chlazení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 30-08-2010, 04:08
  2. Zapojení dvou síťovek v jednom počitači
    Od phenix.com v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-08-2010, 16:33
  3. Repro: Reproduktory k počítači do 2k
    Od Mycash v sekci Periferie
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-09-2009, 16:18
  4. Připojení ke vzdálenému počítači
    Od HiLow v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-07-2008, 20:49
  5. Boot z CD - na počítači IBM 300 GL?
    Od Pettr335 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-10-2007, 20:01