Mám tiskárnu-skener-"kopírku", tedy all-in-one od firmy HP "hp psc 1315 all-in-one".
Skener běží na PC běží a po několika desítkách skenech začne blbnout. Nejdříve to jsou šedivé pruhy po přes celou šíři skenovaného obrázku, později je i šílený kontrast.
(v příloze je příklad na chladiči z testovací sestavy, Gigabyte 7600 GT)
Začalo to u stolního PC, reinstaloval jsem ovladače a stále to samé. Tak jsem to přesunul na notebook, tady jsem si naskenoval několik věcí a začalo to odznova :/. Vždy to zezačátku běží normálně a od určité chvíle to jde do kytek.
Reinstall ovladačů nepomáhá, zvýšení frekvence USB také ne. Při skenování je dostatek RAM ani nic neběží. Dělá to i při náhledu.
Nějaké nápady (krom reinstallu winů po každých 20 skenech? A bůh ví jestli to pomůže ;))?
Skener běží na PC běží a po několika desítkách skenech začne blbnout. Nejdříve to jsou šedivé pruhy po přes celou šíři skenovaného obrázku, později je i šílený kontrast.
(v příloze je příklad na chladiči z testovací sestavy, Gigabyte 7600 GT)
Začalo to u stolního PC, reinstaloval jsem ovladače a stále to samé. Tak jsem to přesunul na notebook, tady jsem si naskenoval několik věcí a začalo to odznova :/. Vždy to zezačátku běží normálně a od určité chvíle to jde do kytek.
Reinstall ovladačů nepomáhá, zvýšení frekvence USB také ne. Při skenování je dostatek RAM ani nic neběží. Dělá to i při náhledu.
Nějaké nápady (krom reinstallu winů po každých 20 skenech? A bůh ví jestli to pomůže ;))?
Zvenku se nic neškvaří a začalo to dělat až počase, co mi je ale divný je, že to přenesu na jiné PC tam to chvíli běží a pak znova :/.
Zkusil bych začít skenovat a až to začne blbnout tak to co nejrychleji připojit na jiný PC (než stačí pořádně vychladnout) a začít skenovat. Uvidíme jestli to začně blbnou při prvních kopiích nebo až zase za chvilku...
Takže díky, ale šel jsem si pokecat na online chat podporu HP, kde mi řekli úplný, ale úplný prd :). Po tom co jsem pochopil, že jde o HW problém (což on odmítal pochopit) jsem radši naše sezení ukončil, ale v průběhu půl hodinového zkoušení (btw. když se mě potřetí zeptal "Could you try to copy an A4 paper, please?", tak už mi tekly nervy :D) jsem narazil právě na to kopírování.
Ono totiž probíhá zcela nazávisle na PC a i tak to blbne. Tzn. jde to na reklamaci. Díky všem :).
Ono totiž probíhá zcela nazávisle na PC a i tak to blbne. Tzn. jde to na reklamaci. Díky všem :).