Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Probouzeni PC po zmene GPU

phenoo (3)|2.4.2016 12:34
Nedavno jsem ve starsi sestave menil GPU, vse jede OK, ovladace jsem doinstaloval, zdroj by mel GPU dle meho utahnout bez problemu. Mam ale problem, ktery se mi se starou GPU nestaval, par sekund po uspani se mi pocitac budi, stava se to pokud jej uspim sam i pokud se prepne do rezimu spanku po necinnosti.

Puvodni sestavu vkladam do prilohy, GPU jsem menil za GTX 560, starsi, ale plne funkcni. Ram jsem zvedl na 8GB jiz drive, ale to by snad zdroj nemelo vytizit temer nijak.

Nenapada nekoho z vas, cim je probouzeni zpusobeno?

EDIT: Do priloh jsem pridal vypis posledniho zdroje probuzeni.
pc.png wake.png
Rendl2 (501)|2.4.2016 17:02
Čím to je najednou způsobeno nevím, ale když jsi tak pěkně v příkazovém řádku dohledal zařízení, které to způsobilo, tak ve správci zařízení mu zakaž probouzet počítač. Pak napiš, jestli to zabralo.
r34ktor (7477)|2.4.2016 18:37
Pokud je zdrojem probuzení PCI Bridge, způsobuje to často síťovka. Projdi si její nastavení a veškeré nastavení ohledně probouzení zakaž. Pokud potřebuješ PC na dálku budit, doporučuji ponechat aktivní pouze Magic Packet.
Ventero (1280)|2.4.2016 22:09
Také se mrkni na myš a té případně zakaž probouzení - to je ještě častější příčina než síťovka, řek bych ...