Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: PC pro různou činnost v ceně nad 30 000 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    1

    Zaměření pro: různou činnost – střih videa ve full hd

    Platforma: Intel
    Operační systém: win.10
    LCD monitor: bez LCD

    Poznámky a periferie:
    Zdravím,bude tato sestava funkční a vyhovovat na střih videa ve full hd.Díky
    cpu:intel core i7-6700
    mb:asus b150 pro gaming,ddr4
    gpu:sapphire r9 380x nitro oc,4gb
    ram:kingston hyper fury black 16gb ddr4
    ssd:samsung ssd 850 evo-250gb
    hdd:wd red-2tb
    zdroj:seasonic s12II-620w
    chladič cpu:cooler master hyper 212 evo
    mechanika:asus bw-16d1 ht
    case:cooler master n300
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2016
    Příspěvků
    48

    Dobry den chtel bych slozit pc od 15 000 do 17 000 kc herni. Jenom bedna,widows vzlast ,muze byt slozeny i s intelu i s amd dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Dobry den chtel bych slozit pc od 15 000 do 17 000 kc herni. Jenom bedna,widows vzlast ,muze byt slozeny i s intelu i s amd dekuji za odpoved.
    Máš na fóru kupu sestav. Pohledej si v tom trochu, ať to nemáš bez práce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2016
    Příspěvků
    48
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Já bych ti to schválil až na windows, ale místní borci jsou alergičtí na sestavy s AMD. Určitě ti výkon bude stačit pokud nepotřebuješ hrát na maximální detaily nejnovější hry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No AMD za tu cenu budiz, ale ten zdroj je katastrofa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2016
    Příspěvků
    48

    Tak pak tento zdrojZalman ZM500-GSII 500W
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2016
    Příspěvků
    48

    Finalova verze http://www.czc.cz/178815,175654,1776...505,99689/kody

    ---------- Doplněno v 14:21 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 14:21 ----------

    Sedi nesedi muzu ju objednat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Klidně si to objednej. Rozdíl mezi zdrojema stejně nepoznáš, jelikož všechny pár let vydrží. Hlavně si hlídej konektory, abys měl do grafiky a desky ze zdroje. Nezapomeň si přečíst jak instalovat W10, aby ti neblokly internetovou linku jen špehovacím přenosem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Rendl2 Zobrazit příspěvek
    Rozdíl mezi zdrojema stejně nepoznáš, jelikož všechny pár let vydrží.
    Ty jo, delas si srandu? To mu klidne porad Eurocase, aspon se pak muze divat na ohnostroj ... a dokonce primo doma


    Jinak na tu sestavu s prehledem staci 400W, treba nejaky Seasonic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2016
    Příspěvků
    48

    Diky za odpovede ale jeste jedna vec zdroj Thermaltake TR2 450W Bronze a jestli je spatny tak mi nejaky dejte do popisku, dam ta w8.1 ale nevm jestli 32-64 bit.a musi tam byt ssd na co by to melo vliv? A pak jdu objednavat

    ---------- Doplněno v 17:19 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:16 ----------

    Zdroj Thermaltake TR2 450W Bronze. Ten bude urcite dobry

    ---------- Doplněno v 17:21 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:19 ----------

    Prominte spatne jsem vlozil zkopirovane Seasonic SSR-430ST T3 430W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    [QUOTE=Salamander;580722]Ty jo, delas si srandu? To mu klidne porad Eurocase, aspon se pak muze divat na ohnostroj ... a dokonce primo doma

    Když rozumíš jen předraženejm věcem, tak neodsuzuj něco co funguje někomu jinýmu bez problémů. Jen proto, že v tom nejsou eňoňuňo kondíky, tak to neznamená, že je to nefunkční nebo dokonce nebezpečný.
    Mám třetí rok eurocase http://www.czc.cz/eurocase-eco-80-350w/141383/produkt je naprosto tichý bezproblémový a puštěný téměř nonstop. S ohňostrojem běž na pouť nebo do cirkusu. Seasonic si kupujou jen paranoidní inteláci s W10 a posledním modelem grafiky, protože jim je jedno kolik vyhoděj za trochu lepší věc za mnohem větší peníz. Přečetl jsem spoustu recenzí zdrojů, takže neplácám blbosti. Těžko bude zdroj přetěžovat na 140%, aby ho znefunkčnil. Sleduj slovo znefunkčnil ne zapálil. Zase tolik lidi nestraš. Za 15 let mi odešly asi 3 noname zdroje a vždy v klidu bez jakéhokoliv kouře a mezi lidma co jsem stavěl PC taky nic. Přehodnoť své urážení těch co nechtěj platit za paranoidní kvalitu. Oheň bude někde jinde 30.4., ale rozhodně to nebude ve zdroji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Sajmon11 Zobrazit příspěvek
    Diky za odpovede ale jeste jedna vec zdroj Thermaltake TR2 450W Bronze a jestli je spatny tak mi nejaky dejte do popisku, dam ta w8.1 ale nevm jestli 32-64 bit.a musi tam byt ssd na co by to melo vliv? A pak jdu objednavat

    ---------- Doplněno v 17:19 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:16 ----------

    Zdroj Thermaltake TR2 450W Bronze. Ten bude urcite dobry

    ---------- Doplněno v 17:21 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:19 ----------

    Prominte spatne jsem vlozil zkopirovane Seasonic SSR-430ST T3 430W.

    Myslim si ze by klidne staci SS Energy Knight (jestli chces usetrit), ale SSR-430ST T3 430W je super



    Citace Původně odesláno od Rendl2 Zobrazit příspěvek

    Když rozumíš jen předraženejm věcem, tak neodsuzuj něco co funguje někomu jinýmu bez problémů. Jen proto, že v tom nejsou eňoňuňo kondíky, tak to neznamená, že je to nefunkční nebo dokonce nebezpečný.
    Mám třetí rok eurocase http://www.czc.cz/eurocase-eco-80-350w/141383/produkt je naprosto tichý bezproblémový a puštěný téměř nonstop. S ohňostrojem běž na pouť nebo do cirkusu. Seasonic si kupujou jen paranoidní inteláci s W10 a posledním modelem grafiky, protože jim je jedno kolik vyhoděj za trochu lepší věc za mnohem větší peníz. Přečetl jsem spoustu recenzí zdrojů, takže neplácám blbosti. Těžko bude zdroj přetěžovat na 140%, aby ho znefunkčnil. Sleduj slovo znefunkčnil ne zapálil. Zase tolik lidi nestraš. Za 15 let mi odešly asi 3 noname zdroje a vždy v klidu bez jakéhokoliv kouře a mezi lidma co jsem stavěl PC taky nic. Přehodnoť své urážení těch co nechtěj platit za paranoidní kvalitu. Oheň bude někde jinde 30.4., ale rozhodně to nebude ve zdroji.
    Promin, tohle ani nebudu komentovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Citace Původně odesláno od Rendl2 Zobrazit příspěvek
    Když rozumíš jen předraženejm věcem, tak neodsuzuj něco co funguje někomu jinýmu bez problémů. Jen proto, že v tom nejsou eňoňuňo kondíky, tak to neznamená, že je to nefunkční nebo dokonce nebezpečný.
    Mám třetí rok eurocase http://www.czc.cz/eurocase-eco-80-350w/141383/produkt je naprosto tichý bezproblémový a puštěný téměř nonstop. S ohňostrojem běž na pouť nebo do cirkusu. Seasonic si kupujou jen paranoidní inteláci s W10 a posledním modelem grafiky, protože jim je jedno kolik vyhoděj za trochu lepší věc za mnohem větší peníz. Přečetl jsem spoustu recenzí zdrojů, takže neplácám blbosti. Těžko bude zdroj přetěžovat na 140%, aby ho znefunkčnil. Sleduj slovo znefunkčnil ne zapálil. Zase tolik lidi nestraš. Za 15 let mi odešly asi 3 noname zdroje a vždy v klidu bez jakéhokoliv kouře a mezi lidma co jsem stavěl PC taky nic. Přehodnoť své urážení těch co nechtěj platit za paranoidní kvalitu. Oheň bude někde jinde 30.4., ale rozhodně to nebude ve zdroji.
    Sory, ale myslím si, že ani Sajmon11 a všichni ostatní nemají zájem, když si koupí nový pc, ať už stojí 10000 nebo 50000k řešit spálené pc.... Když už budu někomu radit, tak k jeho spokojenosti a ne k OHŇOSTROJI . Zdroj by měl být kvalitní!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Kdo to řek, že všechno má být kvalitní? Jsi asi taky mimo mísu. To by si všichni kupovali bavoráky a jedli jen biochleba. Naučte se rozlišovat co je funkční a co je zbytečnej luxus. Žádnej lacinej zdroj nikomu v okrese co paměť sahá neshořel. Pokud máte všech 5 pohromadě, tak si z toho vemete, že 2x dražší zdroj než kterej na tu práci bohatě stačí je paranoia nebo neznalost nebo přebytek financí a neschopnost posoudit co je vyhazování peněz za věci co nejsou potřeba. Chce to použít občas hlavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro různou činnost v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od @NUB!5 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-02-2011, 12:18
  2. PC pro různou činnost v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ugruk v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-02-2011, 03:49
  3. PC pro různou činnost v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od @NUB!5 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-01-2011, 14:23