Zdravim, myslim ze nadpis popisuje muj problem dostatecne.
Shanim bezdratovou mys (nejlepe s malym nano usb donglem) ktera by velikostne odpovidala normalni ruce dospeleho muze.
Momentalne mam Genius DX-7000 a prijde mi porad strasne mala.
Cenove by se to melo pohybovat do nejakych 700-800 Kc, budu tu mys pouzivat v praci, tak nemusi byt herni ani nic podobneho.
Mohli by jste mi nejakou doporucit?
Dekuji.
Shanim bezdratovou mys (nejlepe s malym nano usb donglem) ktera by velikostne odpovidala normalni ruce dospeleho muze.
Momentalne mam Genius DX-7000 a prijde mi porad strasne mala.
Cenove by se to melo pohybovat do nejakych 700-800 Kc, budu tu mys pouzivat v praci, tak nemusi byt herni ani nic podobneho.
Mohli by jste mi nejakou doporucit?
Dekuji.
Myši jsou obecně malé. Hledal bych přinejmenším potkana :D
- obecně herní myš bývá větší a ergonomičtější a kancelářské ...
Co nějaké centimetry ?
- obecně herní myš bývá větší a ergonomičtější a kancelářské ...
Co nějaké centimetry ?
Neřeším kvalitu, jen velikost
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] co tohle, nemohlo by jít? Měla by být o něco širší i delší než ten[SPOILER=Genius] [/SPOILER]. Doporučoval bych zkusit něco koupit přes eshop, klidně vyzkoušet hned na pobočce, jak se bude držet a když nebude vyhovovat, tak ihned vrátit, na což máš 14 dní, pokud dodáš kompletní balení atd.
Pokud bys byl ochoten oželet "bezdrát", tak pro velké ruce v této cenové relaci je vhodná myš [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Vyloženě jako bezdrátová by Ti mohla vyhovovat myš Kensington Pro Fit.