Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Biostar M7vif

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele mccase69
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    22

    Zdravím vás.Nevíte někdo jakou poruchu signalizuje pípání 2s píííp,2s ticho.....Nenaběhne vůbec nic a já netuším která komponenta odešla.V manuálu samozřejmě nic nepíšou.Děkuju předem za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    To pipani se tedy po 2s opakuje nebo to zapipa jen jednou na 2s a pak uz jen ticho? Jinak na desce je Award BIOS a beep kody k tomuto Biosu najdes treba zde. Btw. jinak prvni odkaz v vsevedoucimgoogle po zadani fraze "bios beep code"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele mccase69
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    22

    Ne pípá to pořád dokola.Dík za odkazy Já se na to mrknu.Fakt Díky moc :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V prni rade vyzkousej dobre usazeni pameti, popripade pokud vyuzivas vice modulu , vyzkousej nabootovat pouze s jednim modulem. Take odpoje veskere PATA SATA kabely ( i od FDD) a zkontroluj dosazeni graficke karty. Muzes take vyzkouset resetovat BIOS na vychozi hodnoty .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele mccase69
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od LastELF Zobrazit příspěvek
    V prni rade vyzkousej dobre usazeni pameti, popripade pokud vyuzivas vice modulu , vyzkousej nabootovat pouze s jednim modulem. Take odpoje veskere PATA SATA kabely ( i od FDD) a zkontroluj dosazeni graficke karty. Muzes take vyzkouset resetovat BIOS na vychozi hodnoty .
    Moduly jsem proházel,tím to nebylo.Otestoval jsem je v jiném počítači a jsou v pořádku.Grafická karta a zdroj jsou taky OK,takže zbyla deska + procesor.V současné době jsou tyto komponenty na prodej vna Aukro.cz a aktuální cena je 1Kč.Takže pokud máte zájem....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Vyndej komponenty z "kejsu" a pozapojuj to na "koberci" a zapni.
    Pořádně zastrč/dorvi grafiku a RAMky.
    Vyndej procesor a zase ho tam hoď.
    Disky nezapojuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele mccase69
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Vyndej komponenty z "kejsu" a pozapojuj to na "koberci" a zapni.
    Pořádně zastrč/dorvi grafiku a RAMky.
    Vyndej procesor a zase ho tam hoď.
    Disky nezapojuj.
    Děkuju nastotisíckrát.RAMky a grafiku už jsem měl vyndaný víckrát a nepomohlo to.Asi byl nějak blbě usazenej procesor v patici.(I když ten chladič na něj tlačil tak že tu sponu nebylo skoro možný sundat).Vyndal jsem Durona,zase zandal a normálně se to rozeběhlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Biostar NF4 4X-A7 (ver 1.0-1.2)
    Od Rendl2 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2014, 19:05
  2. Biostar M6tza
    Od kouble v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 11:30
  3. Biostar TA690G zlobí DVI
    Od looker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 08:44