Tazatel: kikot
Znění dotazu: Při zapnutí pc mi monitor hlásí že není videosignál, PC nijak nepípá, všechny ventilátory se točí, i HDD, systémový je SSD, jelikož má deska intg. grafiku zkoušel jsem vyndat externí, a výsledek pořád stejný.v pc 2 páry RAM . Mám podezření že odešla deska. ale nevím. Dík za pomoc
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: deska ASUS M4A88TD-M EVO, VG HD6870, WIN 7
Znění dotazu: Při zapnutí pc mi monitor hlásí že není videosignál, PC nijak nepípá, všechny ventilátory se točí, i HDD, systémový je SSD, jelikož má deska intg. grafiku zkoušel jsem vyndat externí, a výsledek pořád stejný.v pc 2 páry RAM . Mám podezření že odešla deska. ale nevím. Dík za pomoc
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: deska ASUS M4A88TD-M EVO, VG HD6870, WIN 7
Odpoj pc od site a na par vterin zmackni tlacitko power na bedne. Pak z desky vyndej na 5 minut tu knoflikovou baterku. Od desky odpoj vsechny periferie ( HDD, mechaniku, pci karty, grafiku atd) - to muzes behem toho cekani. A pak vyzkousej, jestli deska najede ... A pak napis ...
vše jsem udělal jak si napsal a problém pořád trvá, monitor nahlásí není videosignál, klávesnice ani nemrkne, a všiml jsem si že ten 4pin co jde do základovky je na jednom drátě poněkud hnědší, tak si myslím že je v háji deska nebo cpu nebo obojí , zbytek snad žije. Ale to se uvidí.
sepaker tam asi nějaký bude když to někdy pípalo, zdroj mám tagan 480W , a RAMky jsem samozřejmě zkoušel po jedné. koupil jsem novou desku asus b85 pro, cpu i5 4690 a nový zdroj fortron 88+ 600W, takže RAM ok, grafika taky, problém bude asi na desce nebo cpu ale to nevím jak zjistit jedině někde sehnat jiné cpu
CPU odchazi minimalne, spise deska, podivej se na kondiky kolem patice CPU / kdyz mas hnedo :) kolem 4-pinu /, ale i na ostatni, docela casto je lze odhalit pohym pohledem od ostatnich...
nedavno jsem ozivil mrtvou zakladovku vymenou jednoho kondiku "baj voko"....
nedavno jsem ozivil mrtvou zakladovku vymenou jednoho kondiku "baj voko"....
sepaker tam asi nějaký bude když to někdy pípalo, zdroj mám tagan 480W , a RAMky jsem samozřejmě zkoušel po jedné. koupil jsem novou desku asus b85 pro, cpu i5 4690 a nový zdroj fortron 88+ 600W, takže RAM ok, grafika taky, problém bude asi na desce nebo cpu ale to nevím jak zjistit jedině někde sehnat jiné cpu