Dobrý den, měl bych pár otázek před prvním stavěním svého vlastního vedení vodního chlazení .
1. Jak často je vhodné celý okruh čistit a jakým způsobem?
2. Je délka vedení hadic problém? Měl bych v plánu jen tak protáhnout nějakou trubičku nebo 2 jen tak okolo různých komponent nebo pomocí
Různých 90 a 45 stupňových fitinek si s celou sestavou nějak pohrát a myslím že by okruh nabyl zbytečně CCA 1 metr. Pokud si myslíte že je
to pro celou sestavu zbytečně namáhavé tak od toho asi opustím ale přeci jen investovat 10 tisíc do okruhu a pak jen za pár set korun si z toho
udělat opravdu pěknou autodráhu by mě bavilo a uspokojilo by to mou osobu
3. V různých sestavách na YT jsme viděl že mají hadičky i 30cm dlouhé a pak naprosto přesné zatočení podle úhlu kam potřebují /přesné zatočení 90
stupňů hadičky , to se dají nějak zpracovat aby držely tvar ,nebo se v rovině šponují, nebo se kupují např. 20 cm poté 90 stupňů a dalších 20 cm
a vy si je nastříháte podle potřeby? EDIT: Tak zde jsem poprvé našel způsob úpravy máte toto udělátko také možnost
objednat?
4. Je lepší používat širší hadičky aby se tolik neprohýbaly?
5. A poslední otázka na závěr u přenádherného bloku EK Water Blocks EK-Supremacy EVO - Gold není napsán intel 1151 , tedy není možné použít na procesor
i7 6700k ? Není li kompatibilní existuje jiný podobný (prosklený) blok vhodný pro 1151 ?
Předem děkuji moc za odpověď a rád bych zdůraznil , že váš eshop ve mě z pohledu klienta vyvolává euforii při prohlížení zboží.![]()
S přáním hezkého dne Filip Raška