Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Prosba o link

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Cus lidi. Jen bych poprosil o link na nejnovejsi ovladace k Radeon 9250 (jestli nekecam )), pokud mate, znate, vite...Predem dik moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    eraser

    Otázka je, na aký operačný systém... takže ťa odkážem jednoducho na tento link.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Diky. Tam uz jsem byl a neco jsem taky stahnul...Jinak nevim, jestli ma cenu neco s tou mou grafarnou delat.Je to Radeon 9200 (ikdyz Riva Tuner detekuje 9250) 128MB 128bit a v 3D Mark 2003 jsem dostal uzasnych 892 bodů...je to normalni takovy vysledek nebo mam tu kartu rozslapat a hodit z balkonu? :_( Neni nijak taktovana ani tam jeste nejsou ty stazene ovladace
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    eraser

    Čo máš celkovo za konfiguráciu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Je to stary Duron 800MHz taktnuty na 1067MHz (aspon podle BIOSu )), 256 RAM DDR 400MHz...jinak FSB 333MHz a deska ASUSka A7V8X-X, chipset VIA KT400. Vic toho bohuzel nevim.Ale ted jsem nainstaloval nove ovladace a dalo nejakych 1048 bodu v 3d Marku-taky to stoji za prt, ale aspon nejake zlepseni :_)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    eraser

    Na staršie hry celkom dobrá konfigurácia...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Pekne pozdni rano.Jo ja vim, ze to stoji za prt,ale na zadny poradny upgrade nebo na vymenu nejsou love...ty sou ted potreba na dulezitejsi veci.Rozjel sem na tom tak max. GTA SA, Underground 2 a Most Wanted taky (dokonce bez sekani ). Jen me spis zajima ten dosazeny pocet bodu v 3d Marku-tech 1048 s novyma ovladacema je v poradku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od **mike**
    Pekne pozdni rano.Jo ja vim, ze to stoji za prt,ale na zadny poradny upgrade nebo na vymenu nejsou love...ty sou ted potreba na dulezitejsi veci.Rozjel sem na tom tak max. GTA SA, Underground 2 a Most Wanted taky (dokonce bez sekani ). Jen me spis zajima ten dosazeny pocet bodu v 3d Marku-tech 1048 s novyma ovladacema je v poradku?
    Chvilku jsem googloval a nasel jsem stary srovnani grafickych karet na http://www.hardwarezone.com/articles...?cid=3&id=1261. Pokud porovnam tvou sestavu a sestavu na ktere testovali, tak se mi tech 1048 bodu zda realnych.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Dik za info. Neja extra se v tomhle nevyznam, zakze kdyz rikas,ze ty body sou realne, tak Ti verim Jen moc nerozumim tomuhle: Memory Clock-200MHz
    (400MHz DDR)...zname to, ze treba v Riva Tuneru si muzu jako frek. pameti nastavit az 400MHz? Ted mam nejakych 240MHz na CORE a 384 na MEMORY a po pul hodce hrani NFS U2 se mi ten obraz zacne nejak rozkladat a vypada to flt fuj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od **mike**
    Dik za info. Neja extra se v tomhle nevyznam, zakze kdyz rikas,ze ty body sou realne, tak Ti verim Jen moc nerozumim tomuhle: Memory Clock-200MHz
    (400MHz DDR)...zname to, ze treba v Riva Tuneru si muzu jako frek. pameti nastavit az 400MHz? Ted mam nejakych 240MHz na CORE a 384 na MEMORY a po pul hodce hrani NFS U2 se mi ten obraz zacne nejak rozkladat a vypada to flt fuj
    200MHz = 400MHz DDR. Je to to samé, protože DDR = Double Data Rate, takže 200MHz x 2 (double) = 400MHz DDR, pochopené? Pokud jedou paměti na 384MHz = 768MHz DDR... No... zajímavé... možná by to mohla být příčina vad obrazu, ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Jj pochopeno...Dik.Takze ja ty pameti radsi stahnu,at se da na ten monitor vubec divat dyl nez 25 minut Ikdyz tech 384MHz se mi v Riva Tuneru nastavilo samo, kdyz sem kliknul na nejake optimalni nastaveni nebo tak nejak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Kup si novy PC se socketem AM2 ten je za babku!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Externí HDD: Prosba o pomoc
    Od Aken v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-03-2014, 14:49
  2. Prosba
    Od Čárls v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 22:27
  3. DDR2: Prosba o pomoc
    Od kultak v sekci Operační paměti
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 01:29
  4. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 10-08-2008, 02:31
  5. Prosba o info
    Od nofreetime v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 14:08