Gigabyte Z77X-D3H - NÁHRADA
Dobrý den,
Chtěl jsem poprosit o radu. Je možné dnes ještě sehnat náhradu za tuto desku? Právě mi odešla a nechce se mi zrovna vyhodit i procesor :( Díky moc za případnou pomoc.
Chtěl jsem poprosit o radu. Je možné dnes ještě sehnat náhradu za tuto desku? Právě mi odešla a nechce se mi zrovna vyhodit i procesor :( Díky moc za případnou pomoc.
Původně jsem myslel že mi odešla GK ale po vyzkoušení jinde to vypadá na PCI slot. Jeden je KO tutově ještě zkusím nový bios ale vypadá to že nepůjde ani druhý :( Koukal jsem po netu a jediné co se dá sehnat LGA 1155 je čipset H61. Ale to bude asi úplný základ :( Po bazarech taky koukám ale zatím nic.
Já bych to poslal behemotovi, třeba to budou kondíky, nebo nějaká prkotina. Bios bych v takovém stavu nezkoušel nahrávat, to už spíš resetovat bios přes piny na desce a zkusit monitor zapojit na int. grafiku.
Rendl2
Jestli má taktovací "K" CPU tak mu ta deska bude k prdu, taktovat umějí desky s čipsetem "Z". Háčkovej čipset označuje "spotřebku", zetkovej je zase pro taktovače.
Ale ty desky po bazarech fakt nejsou, to je horší než soket 1366, tam jsou akorát drahé. Jakmile na nějakou slušnější narazím tak si ji hned koupím do zásoby.
Rendl2
Jestli má taktovací "K" CPU tak mu ta deska bude k prdu, taktovat umějí desky s čipsetem "Z". Háčkovej čipset označuje "spotřebku", zetkovej je zase pro taktovače.
Ale ty desky po bazarech fakt nejsou, to je horší než soket 1366, tam jsou akorát drahé. Jakmile na nějakou slušnější narazím tak si ji hned koupím do zásoby.