Přidání nové odměny - 12cm ventilátor Noctua NF-P12 + teplovodivá pasta Noctua NT-H1.
Potřebný počet kreditů: 4 000.
Přidání nové odměny - 12cm ventilátor Noctua NF-P12 + teplovodivá pasta Noctua NT-H1.
Potřebný počet kreditů: 4 000.
Sděluji že odměna, kterou jsem si vybral (chladič Noctua NH-U12P) v pořádku dorazil. Krásně zabalený a s balónkem od GigabytuDěkuji
Odměna (Noctua NF-P12 + teplovodivá pasta Noctua NT-H1) dorazila právě teď. Vše je v pořádku, ale žádné pididárečky navíc nepřišly.![]()
![]()
Mám 4,156 kreditů a jako odměnu jsem si vybral:myš Genius Traveler 355 Laser a černé tričko s logem Chieftec - velikost LL (~XL) , pro což je třeba mít 4000 kreditů.
Přidání nových odměn - 12cm ventilátor Noctua NF-P12 + teplovodivá pasta Noctua NT-H1 (tato dvojice je k dispozici 2x).
Potřebný počet kreditů na jednu dvojici (fan + pasta): 4 000.
Mám 5.309 kreditov a ako odmenu som si vybral : 12cm ventilátor Noctua NF-P12 + teplovodivá pasta Noctua NT-H1 a černé tričko s logem Chieftec - velikost LL (~XL), k čomu je potrebné mať 5.000 kreditov.
Přidání nových odměn - chladič procesoru Noctua NH-U12P (tato odměna je k dispozici 2x).
Potřebný počet kreditů: 7 000.
Odmena (12cm ventilátor Noctua NF-P12 + teplovodivá pasta Noctua NT-H1) dorazila na dohodnutú adresu v poriadku, tričko neprišlo.
Tak tričko je už na mieste určenia.
Mám 3,473 kreditů a jako odměnu jsem si vybral: černé tričko s logem SHW velikost XL, pro což je třeba mít 3000 kreditů.