mb asrock a75m
mam tu desku asrock a-75m+ a6-3670b.e cpu , sice starsi model ale vykonove pro me vyhovujici,nicmene s malym defektem, jeto zhruba rok co jsem zjistil ze integrova sitovka se nemuze pripojit na sit,dozvedel jsem ze kdyz jsem byl pryc tak se u nas prehnala megabourka a blesk uderil do zeme o par domu dal na konci ulice,vysledek je sitovka+comtrend od O2 byli na skvarek, funguji ted na sitovce v pci slotu[pcie pro vga je ji bloknuty]chtel bych si pc zachovat alespon jako zalozni,na aukru se vyskytuji desky pro muj socket a to: asus nebo msi s a55 chipsetem,predopkladam ze asrock nejspis nema cenu nechat opravavovat
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
obe desky by meli moje cpu umet...
obe desky by meli moje cpu umet...
Asi chce poradit co se starou deskou, jestli ji vyhodit a kterou případně vybrat z aukra.
Já bych starou desku nevyhazoval pokud opravdu odešla jen síťovka, nad PCIE slotem kde je grafika je ještě jeden volný slot PCIE. A síťovka do PCIE se dá koupit i za pár stováků. A jestli PCI sloty nejsou zabrané něčím jiným, tak bych nechal síťovku tam.
Já bych starou desku nevyhazoval pokud opravdu odešla jen síťovka, nad PCIE slotem kde je grafika je ještě jeden volný slot PCIE. A síťovka do PCIE se dá koupit i za pár stováků. A jestli PCI sloty nejsou zabrané něčím jiným, tak bych nechal síťovku tam.
sel bych do te asusky z aukra,nevim nakolik je ten muj asrock nacnuty,jo vypada to jen na usmazenou sitovku,na nic nereagovala a nikam se mi nechtela pripojit,ani po vymene modemu za novy,kazdopadne podivam se po te sitovce do pcie slotu,v pci slotu je umistena x-fi extreme audio ... uvazuji kdyz uz v tom budu ze by neuskodilo mit pameti a cpu chlazeni by zaslouzilo vymenu... omlouvam ze pisu az ted,prave jsem dorazil z prace