Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 36

Téma: Ako zrychlyt start pc

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od eraser Zobrazit příspěvek
    Práve to neblikanie je čas na nejaké čakanie, napr. mnou predpokladané prideľovanie IP adresy, ale samozrejme, môže to byť i dačo iné.
    Tak tymto to cakanie nie je teraz som to zakazal a 18x tak isto ako so zapnutymi sietami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    eraser

    Ten Windows si inštaloval ty, či už bol predinštalovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Ja preco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Máš rozdělený disk nebo máš všechny data na jednom oddílu?

    Běží RAMky v dual channelu?
    Pošli screen z CPU-Z - záložka memory
    download: (freeware)
    http://www.cpuid.com/download/cpu-z-140.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Disk mam rozdeleny na 2 časti odiel:C tam mam win xp + programy a odiel: D tam mam dáta.

    Ramky bezia v dual channelu..........pri startu tam mam dual channel ........Interleaved
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 67 
Velikost: 102.5 KB 
ID: 1409   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: NNN.JPG 
Zobrazení: 62 
Velikost: 154.8 KB 
ID: 1410   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: LLL.JPG 
Zobrazení: 74 
Velikost: 89.6 KB 
ID: 1411  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Ty RAMky jsou podtaktované, ale to na rychlost bootu zase až takový vliv nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Co mam spravit aby neboli podtaktovane?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nastavit v BIOSu časování.

    Hodnoty kde vidíš v CPU-Z (memory) 5. přenastavíš na 4.
    Ale budeš tam mít nastavene auto, tak to asi blbě poznáš

    jsou to:
    "CL (cas latency)"
    "RAS to CAS delay"
    "RAS percharge"

    "Tras" nastav na 12
    "Trc" na 16

    EDIT: Trc tam možná mít nebudeš to nevadí
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 30-08-2007 v 22:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Configure Dram timing by SPD som nepovolil a mam tam tieto hodnoty.

    DRAM: CAS Latency-5
    RAS to CAS DELAY- 6
    RAS ACTIVATE TO PERCHARGE:15
    WRITE RECOVERY TIME-6
    TRFC-42
    TRRD-10
    RANK WRITE TO READ DELAY 10
    READ TO PERCHARGE DELY-10
    WRITE TO PERCHARGE DELAY-10

    Taketo hodnoty tam mam a ktore mam zmenit?

    TRAS tam nemam!
    Naposledy upraveno uživatelem Asus: 30-08-2007 v 23:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nastav:

    CAS Latency-4
    RAS to CAS DELAY- 4
    RAS ACTIVATE TO PERCHARGE:12
    WRTE RECOVERY TIME-6 - tady jsi nejsem jisty tim nazvem ale nastav taky 4

    toto nech tak:

    TRFC-42
    TRRD-10
    RANK WRITE TO READ DELAY 10
    READ TO PERCHARGE DELY-10
    WRITE TO PERCHARGE DELAY-10

    /RAS ACTIVATE TO PERCHARGE bude asi Tras
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    asi si mozem pokazit comp.

    to musi by na 100%. Nejdem pokus-omyl
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    nemůžeš si pokazit komp

    kdyby něco tak restartneš BIOS, a krom toho máš desku ASUS - kdyby Ti komp nenačetl tak ho vypni - zmáčkni power - a hned zmáčkni reset a BIOS se hodí do defaultu

    EDIT: tak nastav jenom:
    CAS Latency-4
    RAS to CAS DELAY- 4
    a uvidíš co vypíše CPU-Z, komp ti načte 100%

    EDIT II: ne 100% ale 1 000 000 % a ještě pár nul

    Voltage může být na defaultu
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 30-08-2007 v 23:18
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    Tak to to vyzera:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 75 
Velikost: 88.3 KB 
ID: 1412  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Tak je to jasne:

    RAS ACTIVATE TO PERCHARGE: nastav 12
    WRITE RECOVERY TIME- nastav 4

    Ale rychle, už se mi chce spat

    EDIT: používej Alt+print screen
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    50

    tu je to
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gdfh.JPG 
Zobrazení: 63 
Velikost: 89.2 KB 
ID: 1413  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Start PC
    Od wojmirek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 20:46
  2. Start PC
    Od MarioOne v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 10:58
  3. Windows XP: start Win XP
    Od RadimCB v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2009, 22:03
  4. Start PC
    Od losdoctoros v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 16:38
  5. Start WIN 98
    Od skalis v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 22:14