Najde obrazovka u notebooku Lenovo E545
Dobrý den,
po zapnutí notebooku slyším, jak nabíhá, ale nic se nezobrazí. Po připojení na externí obrazovku obraz jde. Již jednou jsem tento problém měla a problém se vyřešil sám, když jsem pokládala notebook na stůl, klepla jsem s ním a obraz naskočil. Nyní asi po měsíci se vada opět objevila, ale ono lehké klepnutí nepomohlo. Asi bych měla dodat, že obě závady nastaly po tom, co jsem notebook měla v batohu (v polstrované kapse). Nevěděl by někdo, co by s notebookem mohlo být?
Děkuji
po zapnutí notebooku slyším, jak nabíhá, ale nic se nezobrazí. Po připojení na externí obrazovku obraz jde. Již jednou jsem tento problém měla a problém se vyřešil sám, když jsem pokládala notebook na stůl, klepla jsem s ním a obraz naskočil. Nyní asi po měsíci se vada opět objevila, ale ono lehké klepnutí nepomohlo. Asi bych měla dodat, že obě závady nastaly po tom, co jsem notebook měla v batohu (v polstrované kapse). Nevěděl by někdo, co by s notebookem mohlo být?
Děkuji
Mohlo by se jednat o závadu kabelu k monitoru nebo o špatný kontakt některého z konektorů pro monitor. S jistotou Ti to nikdo takto neřekne.
S tim klepnutim to vypada na nejaky studenak. Rozebrat a vycistit - nejspis ne sama, chce to nekoho, kdo s tim ma zkusenosti. V servise by toto stalo cca kolem 500 stovek odhaduji. I kdyz, jestli si sikovna a technicky zdatna, tak by jsi to mohla zvladnout sama. Na internetu se dohleda servis guide nebo casto lze jednoduseji na youtubu rovnou video, jak rozebrat ntb a mnohdy je i takove, ktere ukazuje primo, to co potrebujes. Je to otazka zadani v hledani. Jen musi byt clovek opatrny, vedet co dela a volit vhodne metody, popr. mit moznost konzultace.
Tp vsak moc nedoporucuji.
Tp vsak moc nedoporucuji.
http://shop.ntbook.cz/content/57-ibm-thinkpad-t40-t41-t42-t43-defekt-graficke-karty nejedna se o neco podobneho jako v tom clanku?