Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 52

Téma: Jaké repro máte u svého pc?

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    597

    Zdravim...Aby sme se tu nějak líp poznali tak mě napadlo udělat takovejdle topic.Piště se co máte doma za repra,tím myslim značku a model...Taky jak vám to vyhovuje a případně plány s koupením dalšího repra.První píšu já,taže tady to máte.Repro mam,jak už z podpisu vyplýva,RedStar RS-215R + subwoofer kterej mi zbyl z mího prvního repra.A v plánu mam koupit Logitech Z-2300,ale ještě nějak nemam prachy.Důvodů ke koupení tohodle repra je několik.Lepší zvuk,hezčí desing a větší výkon.Se sousedama se nemáme v lásce takže ten 120W subáč bude jen dobře...tak piště co VY
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Thread by se spíše hodil do volných témat.

    Mám na komp napojené 2 HiFi
    Vpředu:
    SONY MHC-RG60



    vzadu:
    SONY MHC-RG55S



    max output 180W*2 + 120W*2 + 240W Sub Woofer (100W*2 + 60W*2 + 120W SubWoofer RMS)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    eraser

    Ja mám veterána... Kúpil som ich tuším v lete 2001.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: speaker-creative-dtt2200_LO_C.jpg 
Zobrazení: 228 
Velikost: 149.4 KB 
ID: 1417  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    597

    to tgfh-no váhal sem jestli tam a nebo sem do audio..tak sem to hodil sem... Jo a jestli se můžu zeptat,kolik tě to celý stalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    20

    Mám Logitech X-230 a spokojenost.Sice jen 2.1 ale 5.1 nechci(spousta kabelů kolem dokola).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od ...No...Name... Zobrazit příspěvek
    to tgfh-no váhal sem jestli tam a nebo sem do audio..tak sem to hodil sem... Jo a jestli se můžu zeptat,kolik tě to celý stalo?
    Právě že dost hodně, ale nebylo to myšlené hned ke kompu.
    Prvního vlastního kompa jsem měl na konci 2002 a HiFi byly kupované někdy 2001/2002, ta zadní něco později.

    MHC-RG60 (přední) tehdy stála 12 000 Kč a MHC-RG55S (zadní) tehdy stála 13 000 Kč.
    Kdybych tehdy věděl, že si budu v blízké době kupovat kompa, určitě bych se podíval po nějakém 5.1 rovnou ke kompu.
    Ale nelituji těch peněz, právě naopak. Tyhlenc 2 mašiny hrajou mnohem lépe a hlavně hlasitěji než nějaké micro systémy...

    Nedávno jsem si koupil tyto kabely:
    http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=386&DPG=71522
    http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=386&DPG=71525
    - Konektory pozlacené 24-karátovým zlatem
    - Kabel z vysoce čistého měděného materiálu OFC (99,96 %)
    - magneticky stíněný

    Ještě uvažuji o koupi nějaké lepší zvukovky, ikdyž tento drobeček nehraje nejhůř
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 01-09-2007 v 00:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    597

    Tak to věřim...Už jen když vidim jak to vypadá...natož jak to hraje...Jen tiše závidim...Myslim že 5,1 co se teď prodávaj ke kompu by si proti tomuhle moc neškrtli...Nemluvě o tom že ty v tom máš i cd přehravače a tydle ty věcičky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Moje PC audio je v porovnani s tim smesne . Mam snad jeden z prvnich 2.1 systemu s nazvem HMS Soundlevel XL 400, ale nikde na netu jsem nenasel ani fotku . Pouzivam ale minimalne, radsi jedu na sluchatka Sony MDR-P180.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    597

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Ještě uvažuji o koupi nějaké lepší zvukovky, ikdyž tento drobeček nehraje nejhůř
    Můžu se zeptat co je to za zvukovku?Takle malou sem ještě neviděl... No a směšný repra tu máme asi všichní,oproti Panu s velkým P tgfh,nejen tequilla...Uvidíme jestli se tu ukáže něco lepšího a výkonějšího...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    eraser

    Vidím tam chip od Realtek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Typl bych si říct že je to přídavný panel pro DFI LanParty ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    Já mám Hercules XPS 2100, šikovní prckové, na svoje rozměry hrajou velice slušně. Už je mám nějakej ten rok a žádnej problém. Taky už na mě párkrát vlítli sousedi sub. 35W a satelity po 12,5W tenkrát mě fakt zarazilo, jak se takový špunti dokážou ozvat,...
    Měnit zatím nemám v plánu.

    tu je obr.
    http://itc.ua/img/dpk/2003/10/hercules.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Přesně tak, je to modul "Karajan" s Realtek chipem.
    Jsou dodávány k deskám DFI - důvod: lepší kvalita zvuku, protože zvukovka není integrovaná a tím na ní působí menší rušení.
    Můžu potvrdit, že kvalita zvuku (na to že to je obyč. AC 97) je hodně slušná...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    597

    tak to teda docela čučim...takovýhle prcci a takovej výkon...Moje první repa 5,1 měli na satelitech 10 a sub 30W...Oproti těm tvejm byly asi větší ale pri vyšším výkonu se nedaly poslouchat...tak sem tam místo nich hodil repra z hifiny a hned to bylo lepší.
    tgfh - kilik to koštuje?A jak to jde připojit k jinejm základovkám?
    Naposledy upraveno uživatelem ...No...Name...: 01-09-2007 v 14:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele Nettle
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    129

    U sveho pc mam ted připojené pouze pecky do uší - ale už musim koupit něco praktičnějšího ))
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jakou myš máte u svého PC?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 14:06
  2. Jaké máte rádi smajlíky?
    Od Intri v sekci Volná témata
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-03-2010, 20:01
  3. Avast 5 - jake mate zkusenosti?
    Od klarinet335 v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-03-2010, 15:11
  4. Jaké máte PDA a jak ste s ním spokojeni?
    Od Honny v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 84
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 20:19
  5. Jake repro k NTB ?
    Od Maximus12 v sekci Audio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 08-06-2009, 17:25