Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
+ Odpověď na téma
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Dostatečný okruh?

  1. #1
    Neregistrovaný

    Dobrý den,

    chtěl bych se Vás zeptat zda mi bude stačit tato pumpa http://www.alphacool.cz/produkt/EK_W...-.html?arg1=01 na uchlazení, zatím jen CPU, časem i GPU. V kombinaci s tímto radiátorem EK-CoolStream RAD*PE 360. A jestli zvládne tento vodní blok http://www.alphacool.cz/produkt/EK_W...i.html?arg1=01 uchladit CPU Intel i7 5820K na taktu +-4,4GHz.


    Předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,427

    Dobrý den,

    fungovat to bude, ale raději bych doporučil tu verzi s větší expanzkou a chladičem http://www.alphacool.cz/produkt/EK_W...cl-_pump-.html a blok "plnou verzi" tedy Supremacy Evo http://www.alphacool.cz/Vyhledat?arg...upremacy%2bevo

    Případně mi napište, jaký máte rozpočet na celé chlazení a zkusíme vybrat díly tak, abychom se do rozpočtu vešli
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Neregistrovaný

    Děkuji za odpověď.

    Chci koupit celý set a právě proto jsem psal tyto komponenty, jedná se o set EK-KIT L360 (R.2). A viděl jsem, že jde vyměnit i velikost expanzní nádoby do budoucna. Nebo jsem také uvažoval o tomto setu Thermaltake Pacific RL240, ale ten už mi přijde celkem drahý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,427

    Pokud to budete kupovat v tom setu, tak bych Vám doporučil dokoupit delší trubici, například http://www.alphacool.cz/produkt/EK_W...0_-204mm-.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Neregistrovaný

    A ještě se Vás zeptám. Jak je to s uchycením? Bude zapotřebí dokoupit uchycení na výšku(na stěnu case; box na HHD)? To upevnění na 120mm větrák mi nevyhovuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,427

    Můžete to vyřešit například tímto http://www.alphacool.cz/produkt/EK_W...?arg1=01060903
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Neregistrovaný

    A v případě, že bych chtěl použít také výpustný ventil, bude to možné? http://www.alphacool.cz/produkt/Alph...-.html?arg1=01
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,427

    Ano ale potřebujete ještě "odbočku" z okruhu, například http://www.alphacool.cz/produkt/Alph..._-_Chrome.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele LukynII
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    84

    Dobrý den, mám na Vás ještě jeden dotaz, jaký je podlé Vás lepší kit, EK-KIT L360 R2.0 nebo EK-KIT X240? Popřípadě jestli by jste doporučil úplně jiný, který je výkonově lepší.

    Předem děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,427

    Doporučil bych P řadu. Ale jinak samozřejmě L360 bude výkonnější než X240, protože má větší radiátor.
    Odpovídat lze po přihlášení

+ Odpověď na téma

Podobná témata

  1. 1. chladící okruh
    Od stanixxx v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2016, 15:29
  2. Několik dotazů na existující okruh a potenciální upgrade
    Od komplikator v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-10-2015, 09:41
  3. ako zavodnit okruh?
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-02-2013, 23:34
  4. Vodní chlazení: Dostatečný radiator pro SLI GTX680
    Od newek23 v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-10-2012, 08:38