Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 141

Téma: Vodni chlazeni GTX 1070

  1. #31
    Michal65

    Mam ještě drobnej dotaz. Plati pro mne doruceni co mam v objednávce, nebo az 7.12, co mate s skrine na strance? Docela by se mi hodilo do patku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Vždy platí to, co je v objednávce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Michal65

    Resim druhej den zajimavej problém a neumim ho vyresit. U nekterych her mam problém s chlazenim. Ofuk radiatoru pro grafiku jsem mnel zapojeny na desku-otáčky se ridili teplotou procesoru. Problém je, ze nektere hry procesor prilis nevytezuji, takze se nezahriva, otáčky jsou tedy nizke a tady nastava problém. První, co mne napadalo, zapojit vetrak na GK. Puvodni vetrak ma 12V/1.8A a na max 4000ot/min. Jelikoz je to FE, minimalni otáčky vetraku musí byt 30%.Rikam si fajn, nebude problém, minimalni otáčky Noctua budou cca 450 a se stupajici teplotu je dostanu na max 1200. Pripojil jsem, nastavil krivku, jenze to nefunguje. Vetrak toci 1088-1097 v defaultu a fakticky plnych 1200 mi dava uz při 38st. Krivku mam nastavenou do 36 stupnu na 30% otáček, při 55st 100% otáček. Neznate nejake reseni, aby to fungovalo? Jestli to tedy vůbec mozne je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Pokud chcete aby VGA regulovala ventilátor na radiátoru tak potřebujete toto http://www.jscomputers.cz/produkt/Ph...r_for_VGA.html

    Anebo druhá varianta jak to regulovat je koupit teplotní čidlo do vody, toto http://www.jscomputers.cz/produkt/Aq...s-Through.html a pak to napojit do nějakého regulátoru, co umí podle teplotního čidla regiulovat otáčky venitlátoru (což umí i některé desky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Michal65

    Ten kabel mam. Jenze chova se to, jak jsem popsal. Otacky to reguluje od 1088-1200. Ještě doplnim, ze takhle se to chovalo i s vetrakmi na Twinturbu. Otacky mi regulovalo 1088-2000. Ještě mne napada, jestli to není kvůli FE edici. Tech 1088 otáček odpovida 27% minimalni otáčky z tech 4000(FE neumoznuje provoz s vypnutym větrákem), co puvodni vetrak ma. Nemuze to byt nejak SW osetrene primo na karte? Mozna jsem kabel spatne udelal, ale to by zase nenacitalo otáčky, nereguloval vůbec atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Na rovinu říkám, na toto nejsem expert, takže jak přesně se GTX 1070 v regulaci fanů chová netuším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Michal65

    Skrin dorazila az dnes, jelikož DPD prekvapil predvanocni prodej, takze nestihali dorucovat Vse jsem uspesne prehodil a musim rict, ze to urcite stalo za to. Grafiku jsem ani po 2h hrani GTA V v 1440p nedokazal zahrat vic nez 45 C (v mistnosti 24) a procesor se dostal sotva na 53 st. A to mam pretocene "topidlo" FX 8350 na 4.6 GHz. Teploty sli dolu cca 5 stupnu a to se vetraky toci v plne zatezi na 2/3 max otáček, předtím max otáčky. Vodni okruh jsem nevypoustel, povedlo se mi jej prehodit docela lehce zapojenej. Provizorne jsem dal cerpadlo dolu bez krytu zdroje. Cerpadlo se krasne vejde na zadni stenu skrine, ovšem hadice mam prisposubene na puvodni skrin. Na zadni stenu cepradlo pridelat nejde, pac je to prilis kratka vzdalenost a jednu hadici mi zalomi. Nechci to resit kolinkami atd. Je nejaka dobře ohebna hadcie, která se nezalamuje? Resp. jak to resit. Akrylatove hadice a vytvarovat? Jde mi jen o jednu část okruhu cepradlo-grafika. ostatní je bez problemu. Pokusim se to prip. vyfotit, když bude potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Určitě pošlete foto, pak Vám umím poradit, jestli na to bude stačit nějaké ohebnější hadice nebo jestli to bude chtít úhlovou fitinku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Michal 65

    Zdravim . Když objednam backplate http://www.jscomputers.cz/produkt/Wa...1070-1080.html , stihne prijit do konce tydne? Muj poslední problém s hadici jsem nakonec vyresil tak, ze jsem dal hadici delší. Ale vyskytnul jse jinej problém, jak jsem ted prehazoval v PC komplet desku (nakonec jsem koupil i7 6700K), musel jsem okruh stejne vypustit, pac se mi pokroutili hadice k bloku GK Koukam na tohle http://www.jscomputers.cz/produkt/Sr...1=001053003010 to by mohlo muj problém vyresit. Ma to i dobrej uhel. Spis mne zajima, jestli není s tou fitnkou pak casem problém v tom otaceni, jestli to treba nezacne kapat. Hadice mam tyhle http://www.jscomputers.cz/produkt/Ma...lear_-_1m.html Prece jen, v PC se hrabu temer porad Ještě spis pro zajimavost, jde sehnatr takovej cirkus v 20cm verzi ? Idealne s cervenym svetlem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Dobrý den,

    bohužel ne. WaterCool je nemá skladem a vyrábět začnou až příští týden. Dostupnost je tedy přibližně 2 týdny. Ta fitinka je naprosto bezproblémová, nikdy jsme neměli jediný kus, co by tekl. Ventilátor se dělá tento model http://www.jscomputers.cz/produkt/En....html?arg1=001
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Michal 65

    Aha, nevadi, pockam. Do te doby mne urcite napadne jeste neco dalsiho K tomu vetraku, jde nejak regulovat alespon pres DC, nebo tam proste jsou pouze prepinatelne rezimy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Regulovat samozřejmě lze ale pokud vím, tak snížením z 12V třeba na 8V taky dojde k poklesu jasu těch optických efektů. Nemá to nezávislé napájení pro LEDky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Michal 65

    No uvidime, promyslim to. Jak jsem se coural v e shopu, narazil jsem na tohle http://www.jscomputers.cz/produkt/EK...01053007001001 Pro ASUS Z170 PRO GAMING existuje neco takove? To by se mi libilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Bohužel pro tuto desku ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Michal65

    Tak jsem vytvoril objednavku.K backplate jsem prihodil fitinky a nakonec i teplotni cidlo, jelikoz ridit vetrak pro radiator GPU pres teplotu CPU je u nekterych her nepouzitelne. Myslite, ze do 14 dnu by to prijit mohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: Potřebuji poradit s GTX 1070.
    Od Limeth v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2016, 22:28
  2. Vodní chlazení: Vodní chlazení i7 2600k a zotac gtx 680 amp
    Od MrMichy v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 18:25
  3. Vodní chlazení pro GTX 570
    Od Raymond v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-03-2013, 18:33
  4. Q9650 + GTX 295 (single PCB) - první vodní chlazení
    Od yoschi v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 31-08-2009, 13:49