Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
+ Odpověď na téma
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 110

Téma: Vodni chlazeni GTX 1070

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Testoval jsem to na vech konektorech, bohuzel se stejnym vysledkem-ukazuje vzdy 0...To vypada, ze nejde z toho prutokomeru zadnej signal, nebo jej deska neumi spracovat. Ale spis prvni moznost. Signal z pumpy mi nacte jak na 4 PIN v MB, tak 4 PIN v GPU.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,434

    Můžete natočit krátké video se zapnutým PC s tím, že tam bude vidět ta vrtulka jak rychle se točí ? Pokud je v okruhu moc malý průtok, tak některé desky to nedetekují - protože malý průtok = malé RPM, třeba i jen 150 - 200 rpm, a některé desky tak malé otáčky prostě ignorují. Samozřejmě je možnost, že je průtokoměr vadný, ale u Bitspower bych tuhle variantu nechal až úplně na konec...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Tady https://ulozto.net/!JF1MA1JvqTDD/vid...614-091944-mp4 Omlouvam se za velikost, neumim pracovat s video soubory U ventilatoru Noctoua mi zobrazuje jak min 211, co mam nastavene. Jake otacky ma prutokomer neumim odhadnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,434

    To se točí dost rychle, tam je průtok dostatečný. To by deska měla detekovat. Máte k dispozici nějakou 3-Pin rozdvojku ? Máte k dispozici nějaký 3-Pin ventilátor ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Rozdvojku myslim nemam, 3 PIN ventilator mam jako predni 20cm, je v desce zapojen, regulovan pres DC,otacky zobrazuje bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,434

    Kdybyste měl rozdvojku tak můžeme ještě něco vyzkoušet, takto už Vám víc neporadím než to vymontovat a poslat k nám, podíváme se na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Tak piste, mam spoustu rozdvojek na 4 PIN to neni problem upravit. Chci vyloucit vsechno, nez to posilat. To bych zas musel vypustit, predelat hadice a pak zase cekat a zase vypustit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,434

    3-Pin prodlužky (alespoň všechny normální) mají jeden ten konektor včetně toho třetího vodiče na otáčky a druhý konektor BEZ toho třetího vodiče na otáčky. To je z důvodu, že jinak by to sečetlo otáčky z obou ventilátorů, což samozřejmě není žádoucí chování (ono to funguje reálně trochu jinak ale v principu to tak je). Připojte tedy tu 3-Pin rozdvojku do konektoru na základní desce, kde teď máte zapojený ten přední 3-Pin ventilátor a do té rozdvojky zapojte do konektoru s třetím vodičem průtokoměr a do druhého konektoru bez třetího vodiče zapojte ten 3-Pin ventilátor. Ukáže Vám nyní deska otáčky ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Ne, neukaze. Z ceho usuzuji, co jsem psal-prutokomer neposila zadny signal. Nebo se pletu?
    Naposledy upraveno uživatelem Michal65: 14-06-2017 v 17:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,434

    A ventilátor se točí naplno nebo je regulován ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Pres BIOS jsem nastavil full speed, stejne nic neukazuje...Jestli s regulaci, nebo bez, vysledek stejnej.
    Naposledy upraveno uživatelem Michal65: 15-06-2017 v 01:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,434

    Pošlete ho sem, podíváme se na to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Ok, zitra to poslu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Jun 2017
    Příspěvků
    15

    Balicek vcera odeslan. Akorat jsem nedal dovnitr zadnej papir o reklamaci, tak snad to nebude problem. Odeslane pres GLS z eshopu-moje dorucovaci adresa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,434

    U nás funguje průtokoměr naprosto normálně. Buď máte nějaký problém s tím, že máte moc nízký průtok, nebo nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení

+ Odpověď na téma
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: Potřebuji poradit s GTX 1070.
    Od Limeth v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2016, 21:28
  2. Vodní chlazení: Vodní chlazení i7 2600k a zotac gtx 680 amp
    Od MrMichy v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-07-2013, 17:25
  3. Vodní chlazení pro GTX 570
    Od Raymond v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-03-2013, 17:33
  4. Q9650 + GTX 295 (single PCB) - první vodní chlazení
    Od yoschi v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 31-08-2009, 12:49