Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: utahne to tenhle zdroj

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    Custe potrebuju poradit jestli tenhle zdroj:Fortron FSP400-60GLN 400W
    utahne tuhle sestavu:
    Seagate Barracuda 7200.10 3.5" 250GB ST3250410AS
    A-Data 2048MB (kit 2x1GB) 800MHz
    Gigabyte 945P-DS3
    Intel Core 2 Duo E4400 BOX
    Sapphire ATI Radeon X1950Pro 512MB GDDR3
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Ano utáhne, to říkám na 100%

    a podpis: tgfh
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    ok dik tak to du objednat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    A s hodně velkou rezervou. Je to nejlepší zdroj za ty peníze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jestli objednavas vsechno co mas napsano tak tu Barracudu bych si jeste rozmyslel. Dnes jsou na trhu lepsi disky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele miskoboss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    ten zdroj to utahne, zvladne i nejaky to pretaktovani
    ale kdybys upgradoval rekneme na podobny ,,bestie,, jako je 8800GTX nebo X2900XT, tak by ten zdroj prestal stihat
    ono to nemusi byt jenom vymena GK, staci pridat 2 disky a nejaky quad-core

    ja osobne bych radsi bral zdroj s urcitou reservou do budoucna

    pokud ale nehodlas nic dokupovat, vis, ze se ta sestava nezmeni nejak rapidne, tak ta 400W GLN je nejlepsi kauf
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Myslím, že když bude rozumně upgradovat mainstreamovými díly a ne high-endem, tak to bude v pohodě. A i co se týče highendu se blýská na lepší časy - Quadcore na 45nm nebudou tak hrozní žrouti, stejně tak top grafiky na 55nm(ATI) a 65nm (Nvidia), výrobci se určitě budou snažit tlačit spotřebu dolů v dnešním zeleném, globálně otepleném světě
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    být tebou,tak radši koupím 500W fortrona ta 400 bude stačit,ale pro pozdější upgrade bych radši volil tu 500W . Navíc nespornou výhodou té 500W bude to ,že nepojede na tolik % vytížení jak ta 400W ,takže menší teploty,větší životnost a všeobecná spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele miskoboss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od elpsycho Zobrazit příspěvek
    Myslím, že když bude rozumně upgradovat mainstreamovými díly a ne high-endem, tak to bude v pohodě. A i co se týče highendu se blýská na lepší časy - Quadcore na 45nm nebudou tak hrozní žrouti, stejně tak top grafiky na 55nm(ATI) a 65nm (Nvidia), výrobci se určitě budou snažit tlačit spotřebu dolů v dnešním zeleném, globálně otepleném světě
    ja neverim, ze ty naroky budou nekdy lepsi jak jsou ted
    proste ze komponenty budou zrat min

    se staci podivat na graficky karty, tam je tak videt, jak se s vykonem zvysuje potreba W, ze to az neni mozny

    me jedine kdy klesly W bylo, kdyz jsem si misto D925 koupil C2D
    to bylo opravdu jediny + ve spotrebe, co jsem kdy zazil
    jinak i kdybych ted prechazel z X1900XT na 8800GTS, tak je ta spotreba +- stejna(ted nemam u sebe testy spotreby)

    ja radim jit na 500W zdroj v pripade, ze vim, ze budu chtit casem upgrade
    jinak to nema cenu a 400W fakt staci
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    94

    Pocitat pri koupi komponenty s tim, ze v sestave vydrzi jeste po nekolika upgradech, je u vetsiny komponent holy nesmysl. 400W zdroj ti staci i na bezne upgrady teto sestavy, jako vymena graf karty nebo pridani disku, bohate staci a na dalsi sestavu si koupis jiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Mrozu ma svatou pravdu. Takze rikam ze je to OK... Pouze pokud vim, ze proste neco chci nenazranyho - dobrou grafiku apod. a 100% si to za mesic koupim, pak je samozrejme nakup 500W na miste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Utáhne to na 100%.

    Poslední dobou jsem stavěl několik sestav s A64 X2 EE + X1950GT + ATI690G a krmil je FSP350W PNF.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    228

    BTW vite, ze ma na obou 12V maximalni zatizeni 300W a ze maximalni vykon ma 350W? A tech 400 je jen peak.

    Kazdopadne s prehledem to utahne, ja na nem budu provozovat vetsi silenost. ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od Loli Zobrazit příspěvek
    A tech 400 je jen peak.
    Peak se tam píše od té doby, co je montuje EC
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Jestli objednavas vsechno co mas napsano tak tu Barracudu bych si jeste rozmyslel. Dnes jsou na trhu lepsi disky.
    zaujimalo by ma, čo máš proti tomuto disku. Je to najnovsi model s hustotou 250 GB na platnu, takze ma len jednu platnu, 16 MB cache a to je aj citit na výkone tohto disku. Je tichý narozdiel od jeho predchodcov z rady 7200.10. Podľa mna vynikajúci disk. Vlastním ho.
    Ake su lepšie disky podľa teba? Ak neratam pomer cena/kapacita.

    K tomu to zdroju, už bolo asi všetko povedane. Dúfam, že si ostal pri tom 400W zdroji, ak neplánuješ v najbližšej dobe prechod na high-end GK, úplne ti to stačí. Niesom zástancom kupovať do rezervy niečo, čo pravdepodobne nevyužiješ. Ja osobne ľutujem, že je problem kupiť dobry zdroj pod 300W.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Utáhne zdroj novou gpu?
    Od vit.tom v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 23-06-2012, 22:02
  2. Zdroj pro tenhle pekáč
    Od Haaantr v sekci Zdroje
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 18:22
  3. Utáhne to zdroj?
    Od allc0n v sekci PC - archiv
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:27
  4. Utahne to zdroj?
    Od martion v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 19:21
  5. Utáhne Tenhle Zdroj toto PC?
    Od killers v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 17:15