předpokládám, že když už nějaký mod za mě umístil do galerie druhou verzi obrázku, že dál postoupí jen jedna, ne obě...
předpokládám, že když už nějaký mod za mě umístil do galerie druhou verzi obrázku, že dál postoupí jen jedna, ne obě...
Dnes budu dělat onu selekci (tedy anketu, v níž bude zastoupeno 15 doposud nejlépe ohodnocených návrhů).Původně odesláno od Keymaster
Vzhledem k tomu, že má druhá verze Vašeho návrhu průměr hodnocení prozatím 5, mám v plánu zařadit právě tu (první verze má průměr 4.71).
ok, takže druhá verze tam bude a první ne, ano? Tak to bude myslím nejlepší...Původně odesláno od Karel Polívka
Ano, přesně tak.Původně odesláno od Keymaster
aky je rozdiel medzi navrh01 a 02. Inak velmi pekne su oba, len sa mi zdaju totožne.
rozdíl je například v použití HDRI, materiálu příboru, osvětlení, saturaci modrých pasivků, atdPůvodně odesláno od Paul_T
![]()
Původně odesláno od Withman
Já udělal chybu až v druhým kole.Těch prvních 10 jsem dal napoprvé bez chybičky![]()
mno, po dlouhé době jsem se na ten wallpaper při jisté offtopic události podíval, a hned mě praštilo do očí jakej je to shit, tak jsem to překopal...
http://keymaster.powermac.cz/hlad.jpg
mno... čekám že někdy za rok budu vesele vyrábět další verzi :-D