Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Battlefield 1 - spustím to?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    47

    Zdravím,
    strašně rád bych si zahrál BF1, který vloni v říjnu vyšel, ale nevím, jestli to utáhnu.
    Na přiloženém screenu je vidět, že všechny parametry jsou dostatečné, kromě procesoru. Je to sice starší generace, ale zatím jsem v žádné hře problém neměl
    Nechce se mi vyhazovat tolik peněz za hru, kterou bych ve finále nerozjel, ale taky už nehraju tak často, abych dělal kvůli jedné hře upgrade. Tak co myslíte?

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: BF1.png 
Zobrazení: 106 
Velikost: 94.9 KB 
ID: 31706
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,248

    Ty pozadavky na procesor mi prijdou dost premrstene. Nevidim duvod proc by to nemelo na tvem stavajicim CPU jet. Pripadne muzes CPU lehce pretaktovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    47

    Dobře, asi to vyzkouším. Taktovat se bojím, nemám s tím žádný zkušenoti...ale co, když to odpálím, aspoň bude důvod pro ten upgrade

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    868

    neodpalis
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    74

    Ja by som navrhol jednoduchu cestu - stiahni si to z netu, zahraj pol hodku a to spolahlivo uvidis ci ti to pojde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,248

    Citace Původně odesláno od Chester1722 Zobrazit příspěvek
    Ja by som navrhol jednoduchu cestu - stiahni si to z netu, zahraj pol hodku a to spolahlivo uvidis ci ti to pojde.
    https://www.battlefield.com/games/ba...ay-first-trial
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. spustím PC a nic se neděje
    Od lukaslinc v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-01-2015, 12:15
  2. Battlefield
    Od andrejus v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-01-2014, 23:39
  3. Battlefield.....->
    Od Matherdet v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2012, 13:09
  4. Just Cause 2 - spustím to ?
    Od wojmirek v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-04-2010, 21:05