Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Grafická karta msi-geforce-1060

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2017
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,koupil jsem tuto grafickou kartu a nemohu ji nainstalovat,když ji tam zasunu tak mi naběhne bios ve kterém se ovšem nejde vůbec pohybovat,prostě se nedostanu vůbec nikam.Zkusil jsem i druhý slot a to samé,tak jsem tam nechal obě a nainstaloval ovladače a kartu to ukázalo-kod chyba 12,vydla jsem starou kartu a zase bios který se nehne,pc-staré tři roky,základní deka gigabite-i5 procesor-zdroj 500,tak prosím o radu,předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    sant-a

    kup jinou kartu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2017
    Příspěvků
    6

    Díky za odpověd,ale to si nemusel psát snad raději nic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    No, ale bohužel má v podstatě nejspíš pravdu a máš asi jen 3 možnosti. Aktualizovat bios, vyzkoušet kartu v jiném PC a když nepojede tak reklamovat, taky možná pomůže reset biosu.


    Jinak, info o PC a o chybě které jsi dodal je stejné jako by jsi šel do autoservisu s tím, že máš červenou škodovku která nestartuje a chtěl jsi radu jak to doma opravit. A pokud tomu moc nerozumíš, tak to přenech nějakému kamarádovi který tomu rozumí. Nahrání nového biosu je sice relativně snadné, ale je tam prostor pro(fatální) chyby. Reset biosu zase udělá že nemusí nastartovat OS dokud se nenastaví boot ze správného disku(za předpokladu že máš více disků).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2017
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,karta je ok odzkoušeno,reset biosu proveden a zkusil jsem přepinovat c-mos a nic stále to samé,deska je gigabyte GA-Z77X-D3H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    V tom případě bych ještě zkusil v biosu vypnout aut. detekci verze PCIE pro GK.
    A jestli tam máš ještě původní bios doporučuji update, nejen kvůli GK.

    M.I.T. > Miscellaneous Settings > Peg Gen3 Configuration > nastavit Gen3 (původně Auto)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2017
    Příspěvků
    6

    Ano mám původní bios,v sobotu mi nato přijede kámoš. Já si dělám tak nějak vše sám,ale ten bios ,nikdy jsem to nedělal počkám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    Zkus ještě ručně nastavit třetí generaci PCIE, jsem zvědavý jestli to pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2017
    Příspěvků
    6

    Ahoj,tak jsem zkusil ručně nastavit generaci PCIE,ale po restartu se to vrátí na původní hodnotu auto,samo že jsem dal uložit.Za chvilku přijede kolega tak uvidíme co vymyslí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2017
    Příspěvků
    6

    Tak už to frčí jako blesk,instalace nového biosu pomohla,díky všem za dobré rady....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Recenze MSI notebooků s grafikami GeForce GTX 1060/1070/1080
    Od MSI CZ/SK v sekci MSI - co Vás zajímá
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-08-2016, 09:35
  2. Starší grafická karta NVIDIA GeForce 7600 GS
    Od jurin2jurin v sekci Grafické karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 15-03-2013, 11:25
  3. Grafická karta - asus geforce 8500 problém POMOC!
    Od Endet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-12-2009, 10:22
  4. Grafická karta - asus geforce 8500 problém
    Od Endet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 10:04