Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 54 z 54

Téma: Intel Little Valley

  1. #46
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Pokud by intel na tu "HTPC ready" verzi desky osadil nějaký přídavný video čip, jak bylo plánováno už u Little Valley, tak by to určitě šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Dokonce i Celeron přehrál 720p s vytížením 80%, takže o 1080p si může nechat jen zdát. Ale možná vyjde nová čipová sada od intelu, která bude umět HD akcelerovat.
    Ale myslím, že nová VIA by ho přehrát mohla...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Tady je odkaz na zahraniční shop, který se prodejem takovýchto specialita zabývá.
    http://www.itx-warehouse.co.uk/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    Dostala sa mi do ruk Little Falls a pravdepodobne ju vymenim za moju Little Valley2. Hlavny dovod je GMA950, so SIS grafikou na Little Valley mam problemy v Linuxe.

    Ma jednu vadu, ze pamete funguju len na 533MHz pri auto nastaveni, pri prepnuti na 667 MHz a nastaveni aj na najhorsie mozne casovanie 5 5 5 15 sa doska so ziadnou z troch ramiek nerozbehla (3x Kingston 512MB 800MHz, 1GB 800MHz, 1GB 667MHz -vsetky toto casovanie zvladaju). Jedine funkcne nastavenie pameti je na auto a vtedy funguje na 533 MHz 4 4 4 12.
    Ventilator je nastastie aj pri 5000 ot./min pomerne tichy a pri zapojeni do druheho konektora je mozne ich v obmedzenom rozsahu regulovat, otacky klesnu na 4000 ot./min.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Nějaké podrobnosti o těch problémech s grafikou? Chcu na LV2 postavit malé nenáročné PC na net a skype a uvažuji že bych tam mimo win dal i Linux, ať se s ním trochu naučím. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52

    odb odb je offline
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    513

    na mojej oblubenej distribucii DEBIAN (4.0 Etch) po inštalácii všetko fungovalo OK ale nie dlho. Z ničoho nič čierna obrazovka, konzola fungovala fungoval ale xwindows nie. Reštart, všetko vyzeralo OK ale ked malo nabehnut Gnome zase len čierna obrazovka. Skúsil som potom Open SUSE 10.3, tam to už bolo lepšie, tam ma už čierna obrazovka nečakala ale obraz vyzeral ako keby v nom bol šum(niečo ako ked je slaby signal pri TV) , na obraze sa nahodne objavovali a stracali biele bodky. Ak som integrovanu SIS grafiku nahradil starou PCI ATI RAGE 4MB všetko ok ale mal som obsadeny PCI slot a další nejaky ten watt naviac na spotrebe.
    Doteraz som na tom PC nepouzival Xwindows ani som nemal v plane ale situacia sa zmenila. Neskusal som hľadať po internete lepšie ovladače, alebo ako to vyriešiť, nemam vobec na to čas. Je možné, že sa to dá celkom jednoducho vyriešiť (aj intel ma na svojich strankach ovladace ale neskusal som ich). Mam možnosť ju vymeniť za Little Falls, kde s GMA950 by nemali byt taketo problemy, tak ju pravdepodobne vymenim. V praci pouzivame tieto dosky do nenarocnych serverov a kedze Little Valley uz konci, prechadzame na Little Falls.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    10

    takhle to mam ja.... v kufriku na CD proudi neustale vzduch teploty o.k. jen obraz na LCD neni nic moc... nevim jestli to neovlivnuje zdroj ktery je vyndany a neni zastineny.

    http://bhmarten.rajce.idnes.cz/cerve.../#CRW_3723.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    111

    Mám problém s grafikou, nejde nastavit rozlišení 1366x768. Jde, ale když myší jedu do prava tak se celý obraz sune za myší až na konec plochy. Zkoušel jsem dvoje ovladače a furt nic. Jedu na XP SP3.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Budoucí sockety: Intel news-obecné novinky a infa Intel nejen procesorů
    Od flanker v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 14-05-2020, 10:24
  2. Intel Pentium 4 2,8Ghz/512/533 nebo INTEL PENTIUM 4 2.60GHZ/512/800
    Od NEO87 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2008, 23:31
  3. Výměna Intel Celeron 2GHZ za Intel Pentium 4 2,6GHz
    Od NEO87 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 03-10-2008, 15:00