Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 40

Téma: Mám velký problém s teplotou

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Mám X800GTO od Sapphire ale mám teplotu za klidu GPU 48C prostředí 45C
    A když hraji hru např. Swat 4 atd. my to vypíná monitor to je hruza co mám proboha dělat aby to kleslo na 40C atd mám vyzkoušet vyndat záslepku na PCI ???? mám ve předu 80x80 ale stejně to nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Citace Původně odesláno od koubi
    Mám X800GTO od Sapphire ale mám teplotu za klidu GPU 48C prostředí 45C
    A když hraji hru např. Swat 4 atd. my to vypíná monitor to je hruza co mám proboha dělat aby to kleslo na 40C atd mám vyzkoušet vyndat záslepku na PCI ???? mám ve předu 80x80 ale stejně to nepomohlo
    A kolik máš teploty v zátěži? Sice 48°C v idle je dost, ale aby se vypínal monitor, to je nějaký divný a na 40°C v zátěži to dostaneš asi dost těžko .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    při hraní hry Swat 4 na 1280x1024 velké dekajli mám GPU 80C prostředí 60C
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Tak to nevim já se měl asi nejvíc 75°C (když jsem si hrál s fanem) a to jsem to měl přetaktěný ze 400/980 na 550/1200 a bez problémů, nikdy sem žádný problémy nezaznamenal . A to dělá jen ve SWATovi? V noťasovi mam x700 a ta má v zátěži až 105°C a fachá jak divá, to mi těch 80°C nepřipadá moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    prosím tě můžeto bít ovladači při testu MasmoBench jsem jel pohodě ale ty proklatý hry mám sundat PCI zakrytku myslíš že to pomůže ???? já mám asi špatnou skřin? mám dále 80x80 a to ještě chladiš na HDD a teplota HDD je 30-32C procespou AMD Athlon 3500/939@2277MHZ klidu 36C a při zatěži 44C

    sakra ta blbá teplota na grafice jejeje to humus fuj
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    když tehle prográm zatíží X800GTO na 100% tak to mi kopni protože jsem to zkoušel jen tak přetaknovat GPU 420/DDR 1012Mhz a teplota je max 76C pomocí riva tuneru jsem nahrával teplotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    při hraní vietcong 2 na 1280x1024 velké tedajly max teplota 76C a co je náročnější na grafiku Swat 4 nebo Vietvong při stejným nastavení myslím obrazu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    A co třeba máš za zdroj? Ty teploty jsou OK a prosimtě snaž se vyjadřovat trochu líp a bez těch překlepů a zkus aspoň trochu to i/y (nemusíš moc, ale mě/mi s y a být/existovat s i je trošku extrém ), fakt se to dá těžko číst :P, zkus třeba jiný drivery, ta PCI záslepka ti moc nepomůže

    Nainstaluj si nejnovější 6.7, mě běhaj bez problémů, ale jestli ti padá jen SWAT4, tak bych to moc neřešil

    Nemáš nastavenou třeba moc vysokou frekvenci na monitoru (sry SWAT4 nemam, tak nevim, jestli se to tam dá někde nastavit) ... vim je to kravina, ale třeba...

    A než větrák dopředu, ho dej spíš dozadu, to je mnohem účinější, on si ten vzduch do tý case už nějak cestu najde, ale spíš ho musíš dostat ven.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Já mám vzadu 80x80x25 arcticl aloging termo regulací a zdroj mám LC POWER 550W LC6550G-v2.0 (ATX2, aPFC, 14cm fan, SATA) a je tohodě tichý a jak sto prosím tě myslel s tím větrákem do zadu ze mám dát větrák aby to foukalo na tu grafiku studený vzduch já tam nemám díry. Datum ovladačů na grafiku je : 18.7.2006. ver 8.273.0.0 a hru Vietcong 2 hraji na 1280x1024/85 hig detailu a pohodě a Mafie pohodě protože to je stará hra ale grafiku má super. A co ten program MasmoBench to vážně zatíží grafiku X800GTO na 100% ?????

    PS ve předu mám 80x80 ventilátor
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    S tim větrákem jsem myslel normálně vedle CPU, ale jestli tam máš tak ok

    2MasmoBench: Neznam, v životě jsem o tom neslyšel , nainstaluj si spíš 3Dmark 2003/2005 nebo 2006 to máš zaručenej benchmark a grafiku ti to na 100% určitě zatíží

    Zdrojem to nebude, tak prostě zkus jiný drivery (omega/XG Warcat), různý nastavení hry a jestli ti to nepomůže, tak bych se na to vykašlal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Kde seženu omegy ??? nové prý jsou hodně dobrý na hry zvyšují výkon ? ale zas nejsou originální škoda já to ještě vyzkouším u jiných her např. DOOM 3 hraji na to samé rozlišení a nic se neděje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Hledej a neptej se:

    XG warcats - www.tweaksrus.com - ty používam já, ale spíš ti doporučim Omegy (víc odzkoušený) - btw jsou novější než Omegy (jedou na catalystech 6.7)

    Omega - www.omegadrivers.net - nejnovější jedou na Catalystech 6.5
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Jak jedou na Omega - www.omegadrivers.net - nejnovější jedou na Catalystech 6.5 to nechapu to že stáhnu omegy co mi doporučíš a ty omegy musí mít catalysty ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Modifikovaný drivery (Omega/Warcats/NGO/Extreme a další) jsou jenom upravený originální ovladače (tzv. Ati Catalyst), tzn. nejsou to samostatně naprogramované ovladače, ale orig. ovladače Ati s nějakými tweaky (nastavení, která vedou ke zlepšení výkonu/obrazu/stability). Doufam, že jsem se vyjádřil dost jasně

    Ne k chodu těch modifikovaných ovladačů nepotřebuješ originální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    uř mi to je jasný děkuji za vysvětlení zkusím to
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s teplotou PC
    Od Iron_Maiden v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 29-06-2010, 21:13
  2. Problém s teplotou procesoru (cpu)
    Od Kozouš v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-06-2010, 00:21
  3. Radeony: radeon x1950pro problém s teplotou
    Od ant4 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 19:48
  4. Chlazení procesorů: Problem s teplotou!!
    Od Wlcek v sekci Chlazení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 17:17
  5. Chlazení procesorů: Problem s teplotou P4 3,0 Prescott (s.478)
    Od jakubfilip v sekci Chlazení
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 07:52