Téma: baterie napajena ze site a novy notebook
Můžete mi prosím někdo poradit ohledně baterie která je napajená ze sítě a jejiž ukazatel ukazuje namísto 100 procent pouze 98 procent a dodám že k tomu mám prodlužovačku od firmy SENCOR se spinačem který je v poloze 1 takže je zapnut celou dobu jen dodám.
notebook jsem nechal jeden den a půl vypnuty a po zapnutí notebooku doslo k poklesu baterie o 1 procento a to je pripojen adapter a prodluzovacka taky a spinac je taky zapnut.
JE to na reklamaci?
notebook jsem nechal jeden den a půl vypnuty a po zapnutí notebooku doslo k poklesu baterie o 1 procento a to je pripojen adapter a prodluzovacka taky a spinac je taky zapnut.
JE to na reklamaci?
Reklamaci ti zamítnou, baterie je naprosto v pořádku. Standardně se kapacita plné baterie pohybuje někde mezi 98-100%. Pokud by měla být na 100%, musela by být neustále napájená, což by jí celkem ničilo. Ono i tak není dobré baterie dlouhodobě používat na maximální kapacitě.
Zkus kalibraci baterie, což může vyřešit nějaké to procentíčko, o které ti to ukazuje blbě a zkus, jestli na baterii vydrží dostatečně dlouho (samozřejmě záleží na komponentech notebooku a jeho využití v době vybíjení baterie).
Zkus kalibraci baterie, což může vyřešit nějaké to procentíčko, o které ti to ukazuje blbě a zkus, jestli na baterii vydrží dostatečně dlouho (samozřejmě záleží na komponentech notebooku a jeho využití v době vybíjení baterie).