Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Šířka hlavního panelu

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Na novém noťasu Dell Inspiron 1501 mám problém s hlavním panelem. Přesunul jsem si ho na pravý okraj obrazovky a nastavil šířku "na čtyři ikony rychlého spuštění". Po restartu nebo odhlášení a přihlášení se mi ale vždycky nastaví zpátky na tři ikony. (Na pěti ikonách to zase funguje, na šesti se to přenastavuje na pět.) Divná chyba. Nevíte někdo co s tím? Všechen dellí balast až na Quickset a Bezdrátové připojení jsem povypínal. Jinak samozřejmě XP SP2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Tak to je ale opravdu podivné chování...

    BTW: Zkoušel jsi po změně velikosti panelu jeho uzamknutí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od Petr S. Zobrazit příspěvek
    BTW: Zkoušel jsi po změně velikosti panelu jeho uzamknutí?
    Zkoušel, nic, zkoušel jsem i Taskbar Repair Tool Plus, taky nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Zkusil jsem to i na druhém noťasu s anglickými XP a choval se stejně, takže to bude zase nějaký microsoftí bug.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    228

    Hmm a meni se ti velikost v krocich? Me totiz kdyz se meni v krocich, tak po rostazeni je na primarnim monitoru tezce mimo - po restartu zabira pulku monitoru, ale na sekundarnim vpohode. Kdyz s nim chvili kvrdlam, tak se velikost zacne menit plynule a ulozi se spravne.

    Je mozne ze mam nejaky SW o kterym uz ani co to chovani meni, ale opravdu me nic nenapada.

    A teda mam desktop a ne laptop od dellu a standardni XP ne ty OEM dell.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Testoval jsem to teď schválně i na desktopu s XP x64 a to samé. Velikost se mi všude mění v krocích.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Software: zmizela ikona zvuku z hlavního panelu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2014, 00:14
  2. zapojení HD Audio z I/O panelu
    Od martin155 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2013, 17:18
  3. kompatibilita LCD panelu
    Od Riki13 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-04-2013, 11:46
  4. Monitory: zapojení LCD panelu do VGA
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-01-2011, 19:15
  5. Zapojeni front panelu
    Od Lamak v sekci Skříně
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 10:10