Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: Kdo má horší comp na hry než já

  1. #1
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Byl bych rád, kdyby se ozvali HLAVNĚ modi a redaktoři...jsem ze SHW s asi nejhorší mašinou, že jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Az na tu grafiku mam vsechno horsi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Až na grafiku a zdroj mám vše horší...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Až na grafiku, zdroj, paměti a monitor mám vše horší...(DVD mech. mám stejnou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Nepočítaje testovací sestavu, mám vše horší až na grafiku a monitor....

    EDIT: noťas má akorát X700, jinak je také horší...
    Naposledy upraveno uživatelem P@pi: 21-09-2007 v 12:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    na co hry?

    meslim ze na notasu mam vsechno horsi...

    a stolni taky nemam na hry, ta GF7600 byla docasna, uz tam neni. ted uvidim co splasim (mozna zase nejakou PCI S3...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    4 Pavel Boček:

    proč sis necha udělat sestavu u mironetu ?:X zbytečně vyhozený prachy za skládání snad ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    4

    nevim proc si tady stezujes... to neni zadna stara sestava a myslim ze nejakou dobu jeste dobre poslouzi..

    jinak krom grafiky a monitoru mam vse horsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Ta sestava by stačila na veškerý dnešní hry, kdyby v ní byla odovídající grafika. S tou současnou to vypadá spíš jako dobrý server nebo pracovní stanice...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Já mám nějakej Athlon 64 X2 4400+ Brisbane, je asi trochu pochroumanej, protože Everest i ostatní diagnostické programy mu ukazují pro každé jádro naprosto jinou teplotu (např. 24 a 33°C), desku mám MSI K9N SLI, až na to, že čipset hoří je docela OKI, grafiku mám Gainward GeForce 8600GT 512 MB DDRIII, slušně přetaktěnou, ale nějak si nepamatuju, že bych za poslední dobu něco hrál.

    No, zatím to běží, ale jednoho kránýho dne, kterej určitě přijde brzy, to zase prodám a pořídím si něco jinýho Sestavu obměňuju zhruba každý tři měsíce... Za uplynulý rok jsem měl GB P965P-DS4; GB 965P-S3; Asus P5N-E SLI; GB P35-DS4 a teď tuhle MSI
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 21-09-2007 v 18:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    nějak si nepamatuju, že bych za poslední dobu něco hrál.
    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    Sestavu obměňuju zhruba každý tři měsíce...
    Proč proboha ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    boboco testuje on proste musi mit porad neco jineho, asi ho to presntane vzdycky bavit... dela si takovy soukromy srovnani, sbira zkusenosti (no ted uz vlastne recenzuje desky i zde, takze to trochu rozjel)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    ...ale nějak si nepamatuju, že bych za poslední dobu něco hrál.
    Jo, to je přesně můj případ. Nejhranější hra je u mě pořád NFS5, k jejímž hardwarovým nárokům jde říct snad jen to, že nad asi 2,1GHz taktu procesoru se v ní rozmažou textury. Ale teď jsem se nečekaně rozjel a stáhl si BMW M3 challenge, což je nějakej free projekt na enginu GTR2 a taky koupil GT legends...takže konečně mi to PC trochu k něčemu je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    ...
    AMD Opteron 144 1.8GHz @ 2.52 GHz (FSB 280x9, HTx3, 1.36V, TCaseMax 55C, TDP 38.2W) / Arctic Cooling Freezer 64 Pro - 1100 RPM - CPU max 40 °C / DFI LanParty nF4-D / GeIL 2*512MB DDR420 2-3-3-8-12 1T 128-bit 2.7V - latence: 42,5 ns / ATi Sapphire Radeon X1950GT 256MB DDR3 / Western Digital 250GB WD2500KS / Fortron 400PNF / Thermaltake VB6000BWS / LG Flatron L1732S

    Mám: horší CPU, desku lepší, RAMky rychlejší ale menší, grafiku (trošku ) lepší, zdroj lepší

    Nejsi na tom tak špatně, až na tu grafiku - si ji vyměň když tak paříš
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od pavel_p Zobrazit příspěvek
    Proč proboha ?
    Proč teď nehraju? - nový hry nejsou nic moc a do něčeho jako WOW se bojím pustit, protože bych asi rychle získal závislost. Musím ale přiznat, že přeci jen jednu hru jsem nedávno hrál a mám ji nainstalovanou, jmenuje se Bus Driver - na chvilku mě to zabavilo, škoda, že ta hra není líp zpracovaná, má fůru nedostatků.

    Proč každé tři měsíce měním sestavu? - na to už odpověděl více méně i Mech13, pořád něco zkouším... Rád bych si postavil něco na bázi mATX nebo ještě lépe ITX, například tohle se mi líbí. Problém je, že bezpodmínečně trvám na tom, aby to zvládalo i FullHD videa a mělo to digitální grafickej výstup, to grafický čip od SIS na této desce zkrátka nenabízí, bohužel...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestavení 2 PC - lepší a horší
    Od computerboy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2014, 21:40
  2. Nový ovladač-lepší/horší než starý
    Od Deore3 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-02-2011, 08:48
  3. LCD: Samsung T240HD horší obraz
    Od Denis77 v sekci Monitory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-06-2009, 23:57
  4. Novější PC-horší, starší PC- lepší
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 23:54
  5. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 20:04