Zkoušel někdo Windows Vista? Jsou nějaké zkušenosti? Jsou vůbec ovladače displeje předního panelu pro Visty? Vyskytly se nějaké problémy?
Zkoušel někdo Windows Vista? Jsou nějaké zkušenosti? Jsou vůbec ovladače displeje předního panelu pro Visty? Vyskytly se nějaké problémy?
Windows Vista jsem zprovoznil bez problemu, ovladac na displej funguje i ten puvodni. Jedine, co mi zatim nejde, je trackball, ale to asi s OS nesouvisi (vsechna tlacitka na klavesnici, vcetne tech mysich funguji, jen kursor mysi nereaguje).
Snad mi nekdo ze "Spectra Supportu" poradi, na mail i po jeho precteni zatim zadna reakce...
Dobrý den, pokud se jedná pouze o vadu trackballu, je pravděpodobná závada přímo v hardware. Zkuste vyndat kuličku a pročistit třecí plochy mezi válci. Závada by neměla být softwarová, ale nekde v okolí incrementů. Přeji pekný den.
Ahoj tak Vista funguje v celku dobře sice tam je plno bblbostí co ani nepotřebuješ jenom zatěžujou ramku nic jinýho jinak rozdíl nějak neviim jenom trošku dýl hraba HDD a ramka je víc zatížená jinak vcelku to samé jako XP .Ovladače už jsou k sehnání všude na internetu takže v pohodě.
ano, jsou paradi
vyborne zkusenosti
nevim nemam predni panel - ale snad se nekdo s timto podeli
Zadne problemy se nevyskytly a system je 100% stabilni a funguje na nem i 5 let stary ADSL modem, 4 roky stara tiskarna a mnoho dalsich dopotopnich HW
doporucuji si zakoupit visty 32 pokud mas operacni pamet do 2GB a visty 64bit pokud mas 4+ GB ram