Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s připojením telvizoru na grafickou kartu

Nasgharet (1)|22.9.2007 18:32
Mám starší telvizi OVP, kterou jsem přes SCART připojil na grafickou kartu ATI Radeon 9600 XT. Vzadu na kartě je výstup (kulatý 7 pinů). Koupil jsem si tedy krátkou redukci ze 7pinů na 1 cinch a ten je zapojen do kabelu který jsem k tomu také koupil (cinch a nakonci SCART do TV). Pri koupi jsem byl upozonen na to, ze u nekterych karet nemusi tento kabel a redukce fungovat. Kdyz zapnu televizi prepnu ji na AV1 a zacnu si hrat s nastavenim plochy na obrazovku a vubec se snazim obrazovku jakkoliv rozjet. Obrazovka vubec nereaguje...nic, cerno. Uz jsem zkusil hromadu for a snazil se pozadat o pomoc. Uz opravdu nevim co s tim dal.....prosim najde se nekdo skutecne zkuseny, kdo by dokazal poradit. Dekuji mnohokrat....
mech13 (5526)|22.9.2007 19:47
v ovladacich grafiky musis zapnout televizi, a ta redukce proste fungovat nemusi. nema TV vstup primo ten cinch? nebo svideo?
ja to resil tak, ze jsem do videa zapojil ten cinch (taky redukce z svideo) a pak to z videa do televize normalne dostal. jsou to takovy harakiri, nekdy to jede, nekdy ne
Estez (176)|23.9.2007 09:32
jj, presne jak pise mech, nemusi ti fungovat kablik. pokud chces propojit PC s TV pouzij napriklad [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] kabel. Nicmene pokud mas starsi TV tak je dost mozne, ze po nastaveni budes mit jenom cb obraz. toto se pak resi pomoci redukce, kterou si musis svepomoci upravit.