TV přes HDMI Jako monitor POMOC
Ahojte Mám PC s PhenomII 955 bez přetaktování grafikaMSI R7 370 .Na W10kách.
Připojeno obyč-běžně dostupný ( má na sobě válečky) HDMI kabelem Takže PC je cca 1,5-2m od elktroniky TV.
Zjistil jsem neblahé následky spuštěného PC.
Okamžikem naběhnutí windows mám zavřené "windows" v TV:
do 20s padá kvalita signálu programu k nule a úroveň signálu se drží MAX na 20%
A to všechny HD programy ČT, Kanály Nova mají větší resistenci o cca 20s.
Z těch dalších mě to postihlo Nova Gold (TV píše program nenaladěn),Nova2,Nova akcion (program nenaladěn),Prima Lowe,Prima
Comedy central (program nenaladěn),Prima ZOOM,Kinosvět.
Prověřeno ozkoušeno tvrdé vypnutí síťovým vypínačem kvalita a úroveň signálu programu v TV do10s na původních hodnotách ( 90/80 až 100/95)
Co s tím krom vyhození PC nebo TV???
TV sony KD-55XE7096 nová pod stromeček.
Vybavuju si že něco podobného dělala i předchozí Philipska.
Připojeno obyč-běžně dostupný ( má na sobě válečky) HDMI kabelem Takže PC je cca 1,5-2m od elktroniky TV.
Zjistil jsem neblahé následky spuštěného PC.
Okamžikem naběhnutí windows mám zavřené "windows" v TV:
do 20s padá kvalita signálu programu k nule a úroveň signálu se drží MAX na 20%
A to všechny HD programy ČT, Kanály Nova mají větší resistenci o cca 20s.
Z těch dalších mě to postihlo Nova Gold (TV píše program nenaladěn),Nova2,Nova akcion (program nenaladěn),Prima Lowe,Prima
Comedy central (program nenaladěn),Prima ZOOM,Kinosvět.
Prověřeno ozkoušeno tvrdé vypnutí síťovým vypínačem kvalita a úroveň signálu programu v TV do10s na původních hodnotách ( 90/80 až 100/95)
Co s tím krom vyhození PC nebo TV???
TV sony KD-55XE7096 nová pod stromeček.
Vybavuju si že něco podobného dělala i předchozí Philipska.
"Okamžikem naběhnutí windows mám zavřené "windows" v TV" a pak popisuješ jak jsou na tom jednotlivé kanály - na jaký vstup je TV nastavena? Protože je jasné, že ti Windows nenaběhnou v TV když vstup bude normální TV vysílání.
Co znamená "zavřené Windows"? Máš nastavený vstup HDMI a v momentě kdy na pc naběhne systém TV přepne vstup na vysílání?
Co znamená "zavřené Windows"? Máš nastavený vstup HDMI a v momentě kdy na pc naběhne systém TV přepne vstup na vysílání?
Na jaký vstup je TV nastavena? HDMI, nebo TV vysílání? Když nenapíšeš, na jaký vstup je TV nastavena, nikam se nepohneme. Taky by to chtělo vysvětlit pojem "zavřené Windows".