Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

TV přes HDMI Jako monitor POMOC

Noro (2)|1.1.2018 10:25
Ahojte Mám PC s PhenomII 955 bez přetaktování grafikaMSI R7 370 .Na W10kách.

Připojeno obyč-běžně dostupný ( má na sobě válečky) HDMI kabelem Takže PC je cca 1,5-2m od elktroniky TV.

Zjistil jsem neblahé následky spuštěného PC.

Okamžikem naběhnutí windows mám zavřené "windows" v TV:
do 20s padá kvalita signálu programu k nule a úroveň signálu se drží MAX na 20%

A to všechny HD programy ČT, Kanály Nova mají větší resistenci o cca 20s.

Z těch dalších mě to postihlo Nova Gold (TV píše program nenaladěn),Nova2,Nova akcion (program nenaladěn),Prima Lowe,Prima
Comedy central (program nenaladěn),Prima ZOOM,Kinosvět.

Prověřeno ozkoušeno tvrdé vypnutí síťovým vypínačem kvalita a úroveň signálu programu v TV do10s na původních hodnotách ( 90/80 až 100/95)

Co s tím krom vyhození PC nebo TV???

TV sony KD-55XE7096 nová pod stromeček.
Vybavuju si že něco podobného dělala i předchozí Philipska.
dom324 (306)|1.1.2018 11:09
"Okamžikem naběhnutí windows mám zavřené "windows" v TV" a pak popisuješ jak jsou na tom jednotlivé kanály - na jaký vstup je TV nastavena? Protože je jasné, že ti Windows nenaběhnou v TV když vstup bude normální TV vysílání.
Co znamená "zavřené Windows"? Máš nastavený vstup HDMI a v momentě kdy na pc naběhne systém TV přepne vstup na vysílání?
Noro (2)|1.1.2018 11:50
Neee
PC A TV fungují korektně!

Jenom mi běžící PC RUŠÍ TV Programy!!!!!!
dom324 (306)|1.1.2018 13:13
Na jaký vstup je TV nastavena? HDMI, nebo TV vysílání? Když nenapíšeš, na jaký vstup je TV nastavena, nikam se nepohneme. Taky by to chtělo vysvětlit pojem "zavřené Windows".
Ventero (1280)|1.1.2018 16:43
dom324: Podle me je otazka bezpredmetna - je jasne o co jde. Proste to s tim odrusenim prece jenom nebude tak zhave, jak jsme se tu v jednom tematu s kolegou dohadovali a bylo to tak moc hajeno.

Je, i pres to vybaveni si te Phillipsky, moznost zkusit PC na jine TV, jestli bude vysledek stejny?
kevin00 (10238)|1.1.2018 17:29
Není HDMI v souběhu se silovými kabely? Jakým zdrojem je počítač osazen?