Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zvuk 5+1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    35

    Chcel by som poradit mam zakladnu dosku P5B-MX/Wifi-AP,a reproduktor CREATIVE 5+1 T6100
    Nedari sa mi stale nastavitreproduktory aby mi hrali vsetky.Pri zapajani mi to vypisuje ze to nepodporuje ale doska podporuje 6kanalovy vystup.Nevviete kde robim chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Podle toho co jsem na netu našel a vyčet,tak by to jít mělo...Pokud je tam teda těch "šest direk" tak si zkus pohrát s ovladačema...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    eraser

    Mne sa dostali do rúk dosky od Asusu a všetky mali popísané nastavenie pre audio, resp. pre použité reproduktory, tzn. ako repro zapojiť a čo SW-ovo zvoliť.

    Inak čím overuješ, či 5.1 funguje alebbo nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    35

    po pripojeni reprodukt sa ma to pyta ake to su repro ked dam jack do mic a navolím ze to je stredovy so sub tak mi to vypize ze to nepodporuje.a da sa navolit len 4chanel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    skus stáhnout z asus.com nový update na zvukovku .... ten řešil dokonce i šum.

    pokud nepomůže tak víc rozepsat problém a skusit sestavu na jioné zvukové kartě
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,348

    Případně bych zakázal automatické rozpoznávání a nastavoval co má pouštět ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    eraser

    Prípadne by to chcelo i nejaké screeenshoty audio portov, výpis z manuálu a prípadne i nejaké tie obrázky z nastavení ovládacieho SW.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak se k tomu ještě vrátím...Bylo by opravdu dobré aby jsi sem hodil nějaké creeny...Já mam taky desku od Asusu(M2N-E) s integrovanou osmikanálovou zvukovkou(až budou peníze,bude i nová zvukovka)Něž sem pochopil jak se to nastavuje tak mi to taky dalo zabrat,ale když si zapneš tu automatickou detekci nově připojených zařízení tak jen vybíráš z tabulky co jsi kam připojil...Nevím sice jaké máš ovladače,ale i tak sem hodím svoje screeny...třeba pomůžou...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2007-10-01_205307.jpg 
Zobrazení: 156 
Velikost: 125.6 KB 
ID: 1555   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2007-10-01_205548.jpg 
Zobrazení: 147 
Velikost: 30.2 KB 
ID: 1556   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2007-10-01_205615.jpg 
Zobrazení: 151 
Velikost: 30.8 KB 
ID: 1557   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2007-10-01_205628.jpg 
Zobrazení: 158 
Velikost: 42.8 KB 
ID: 1558  
    Naposledy upraveno uživatelem ...No...Name...: 01-10-2007 v 21:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    35

    preinstaloval som ovladace a stale nic,dava mi to len moznoist 4CH.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak sem hoď screenshoty ať to aspoň vidíme...
    Odpovídat lze po přihlášení