Dobrý den, chci se zeptat který ze dvou zdrojů je výkonnější. Přikládám přílohu. Nechápu ty počty u Seasonic 400W. Potřebuji aby to nakrmilo AMD FX-6350 a Geforce GTX 760. Už to mam sestavené a testoval jsem to 3D mark Vantage a jelo to bez chyb akorat byl seasonic dost zahřátý a FAN jel naplno. Tak přemyšlím jestli tam nedat ten Eurocase 450W
Seasonic má vyšší výkon na 12V větvi (tj. zvládne dodat GPU a CPU více "šťávy" než ten Eurocase). Rozhodně bych bral ten Seasonic, už jen kvůli značce - drtivá většina zdrojů Eurocase je odpad.
Pokud máš rád svou sestavu, tak ji určitě neusazuj zdrojem Eurocase. Zdroj Seasonic má 100x lepší konstrukci, než-li zdroj Eurocase. Velkou nevýhodou zdroje Seasonics je jeho hlučnost, proto bych Ti doporučil ventilátor vyměnit. Jinak by měl být zdroj pro tvou sestavu dostačující.
OK nechám teda Seasonic. Ještě mám jeden zdroj a sice LC-Power LC6450 .. s tím máte nějakou zkušenost?
[QUOTE=Bmobil02;594583]OK nechám teda Seasonic. Ještě mám jeden zdroj a sice LC-Power LC6450 .. s tím máte nějakou zkušenost?[/QUOTE]
LC Power je podobny odpad jako Eurocase, urcite bych ho nepouzil.
LC Power je podobny odpad jako Eurocase, urcite bych ho nepouzil.
LC-Power jsou ty nejhorší zdroje, některé modely dokonce zakázala EU prodávat...