HP 8510p - problém s LCD
Dnes jsem si donesl tento notebook domů (pořízenej na dobírku z internetu). Asi po 10 minutách jsem si všimnul že když je černý obraz tak malý kousek od středu (vpravo nahoru po úhlopříčce) svítí jeden krystal (modrý). Rozlišení je 1680*1050.
Co s tím.
Vztahuje se na to záruka (tže zkusit reklamovat)?
Odstoupit od nákupu (myslím že to do 14 dní jde, ale kvůli jednomu krystalu mi to přijde blbý)?
Zkousnout to?
nějaký notebook celkem potřebuju.
Díky za rychlou odpověď.
Co s tím.
Vztahuje se na to záruka (tže zkusit reklamovat)?
Odstoupit od nákupu (myslím že to do 14 dní jde, ale kvůli jednomu krystalu mi to přijde blbý)?
Zkousnout to?
nějaký notebook celkem potřebuju.
Díky za rychlou odpověď.
Takže máš jeden blbý pixel (subpixel) jo?
Neřešil bych to, u LCD je to normální, záruka je většinou až od 8 špatných bodů ;)
Neřešil bych to, u LCD je to normální, záruka je většinou až od 8 špatných bodů ;)
Taky jsem se rozhodl že to nechám být. Jen jsem byl zmlsanej ze stolního LCD (Philips 190P7EG),kde se dá reklamovat i jeden vadnej subpixel. Ona ta modrá není tak výrazná a když tam je něco světlýho tak je to vidět ještě míň (až vůbec). Tak doufám že už s tím nebude nic jinýho.
Jinak nevíte kde se dají sehnat ovladače pro mobilní DX10 Radeon?
Jinak nevíte kde se dají sehnat ovladače pro mobilní DX10 Radeon?
Ale tam jsou mobilní radeony od X1x00 a pak už jen radeon (a není tam řečeno jestli je mobilní nebo ne). Tže mám stáhnout normální Radeon HD 2600 (i když není mobilní)??