Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 85 z 85

Téma: Noteboook Advent 8312 CZ - úplný úlet ???

  1. #76
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    A zkoušel jsi je tam zkopírovat z XP?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    44

    Ještě ne, protože jsem na to přišel, včera v noci, když jse si do Powerpopintu chtěl nakopírovat nějaký český text z PDF a a naskočily náhradní znaky a nenašel jsem font, kterým by se to spravilo.
    Takže dnes večer se do toho pustím...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jj, tak zkus a dej vědět. Kdyžtak není problém ti poslat fonty z mé Visty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    44

    No, budu teď vypadat jako úplný idiot, ale: narval jsem fornty z XP do Vist v podstatě bez potíží, ale výsledek stejný - textové pole z českého PDF stejně při okopírování do Wordu i powerpointu ztratilo diakritku a objevily se náhradní znaky.
    Jenže..., stejně to nakonec dopadlo na staré mašině s XP, takže problém není v OS jako takovém, ale v tom převodu, nejspíše rozpoznání kódování PDF souboru. Kopíroval jsem to jak z Acrobatu 8 pro, tak z poslední verse Readeru.
    Ještě zkusím Abbyy PDF transformer, a pokud to nepůjde, tak se na to vykašlu, a budu tom muset vyřešit nějakým tupým způsobem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jo, s PDFky je krapet problém... Sám jsem jeden docela drsný nedávno řešil ( viz fórum Úprava PDF v sekci Problémy s PC ). Mnoho lidí vede myšlenka editoru k tomu, že se dá upravit pohodlně jakékoliv PDF. Jenže ne. Jakékoliv určitě ne, jen určitá - ale jaké podmínky musí takové PDF splňovat, to netuším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    44

    Abbyy PDF Transformer 2.o - dostal za jedna, textová část perfektně zvládnuta s tabulkama mírné potíže.

    Jediná potíž - na XP mašině nainstalován a produktem reverzního inženýringu upraven bez potíží, na Vistě Bussiness instalován, ale reverzní inženýring se nepovedl, cílové soubory se nepodařilo přepsat...

    Zatím je to druhý produkt, u kterého to Visty při svém implicitním nastavení nepovolily. Pokud někdo ví, kde se ve Vistách otevírají brány města...???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Hmm, to nevím, kde by mohl být problém. Nemáš zvolenou cílovou složku do nějaké z chráněných složek ( Windows, Program Files apod. ), resp. nemáš ten PDF Transformer nainstalový v Program Files? Osobně mi instalace některých programů do Program Files dělala potíž, Vista jim pak nedovolila si sáhnout na některé své důležité soubory. To mě aspoň naučilo si přehledně strukturovat složky a instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    44

    Já si bohužel všechny programy instaluji do Program Files, takže nejspíše máš naprostou pravdu, Zkusím si všechny programy, u kterých se reversní inž. nepodařilo uplatnit, nainstalovat do jiné primární složky a uvidíme ! Pokud to opravdu souvisí jenom s tím a ne i s registry, tak by to bylo výborné! Dík !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    44

    Fantastické ! Jak prosté, milý Watsone!
    Transformer nainstalován do "Prog Files" , "ošetřen" bez potíží !!!
    Dík!
    Už máš připsaný reputační bod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Díky, rád jsem pomohl.;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Notebook Advent - teplota
    Od Kunin v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-02-2011, 15:40
  2. Advent Roma Laptop a RTL8199 Wireless driver
    Od gomez79 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-10-2009, 14:28
  3. problémy s Advent ADE-A1 webcam
    Od Ragnar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-03-2008, 22:27
  4. máte někdo zkušenosti s notebooky ADVENT?
    Od vojca v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-11-2006, 11:31