reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty
Chlazení a skříně
Ostatní
Periférie
Procesory
Storage a RAM
Základní desky
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Digimanie  |  TV Freak
Svět mobilně  |  Svět audia

Téma: PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč

OdMajkla (369)|7.6.2018 19:21
Zaměření pro : hraní her

Platforma: Intel
Operační systém: Windows
LCD monitor: 23" - 24"

Poznámky a periferie:
Ahoj lidičky, rád bych Vás poprosil o pomoc, jakou by jste volili v současné době, nebo spíš v aktuálním měsíci, sestavu pro hraní her.

Jedná se o kompletní sestavu + case.

Děkuji velmi pěkně za Vaše doporučení.
Donald64 (702)|8.6.2018 18:47
Pokud jsi tou sestavou měl namysli jen bednu, tak bych kolem této částky vzal něco zhruba takového https://www.czc.cz/ftg887vopmhru93jusir0j62t4/seznam
- Samozřejmě je možné udělat různé úpravy v závislosti na tvých požadavcích a preferencích
- Jestli v sestavě mělo být zahrnuto i něco dalšího, tak by se hodil přesný výpis těchto periferií i s případnými požadavky nebo favority
OdMajkla (369)|8.6.2018 20:39
Ano měl jsem na mysli jen bednu.

Mezitím jsem si vybral toto. Co ty na to ? SSD bych prozatím oželel.

https://www.alza.cz/Order1.htm?list=1#sel=40885283
Donald64 (702)|8.6.2018 22:04
Musíš to vytvořit jako seznam a dát sdílet, jinak se na to jaksi nepodívám, když se nepřihlásím na tvůj účet.
Donald64 (702)|8.6.2018 22:19
Tento návrh bych nedoporučoval, jsou tam zbytečně drahé paměti s nízkou frekvencí, nekvalitní zdroj, case s malým airflow, zbytečně předražená deska s podporou SLI a OC (přitom CPU taktovat nelze) a z neznámého důvodu miniaturní chladič. Vidím, že to bylo mírně přes rozpočet, takže jestli není problém trochu přesáhnout, dá se bez SSD postavit něco nesrovnatelně výkonnějšího, do budoucna bys jen přikoupil dalších 8GB RAM a případně SSD - poupravil jsem původní návrh, tak na to mrkni.
OdMajkla (369)|9.6.2018 09:05
:thumb

Super. Rozpočet jsem přesáhnout sice nechtěl, ale s tou GeForce 1070 se mi to líbí. S deskou máš pravdu. Desku pro SLI a OC jsem osazovat neměl to byla blbost a nevim na co sem myslel :confused: :mistake :thumbdown, ale ohledně chladiče jsem soudil že bude lepší než základní chladič?
Jaký bys v současné době doporučil SSD disk?
Donald64 (702)|9.6.2018 12:10
Tak jasně, že bude ten chladič mnohonásobně lepší, než BOX od Intelu, ale je určený do malých case, proto má jen 92mm ventilátor. Když je místo, tak máš lepší vzít 120mm jako ta Fera 3, co jsem navrhoval, nebo Freezer 33.

SSD záleží na využití a cenovém stropu, bez toho se asi nehneme z místa. Pro Win + programy a hry ti stačí TLC a tam jsou zajímavé Crucial MX500 a Samsung 860 Evo no a M.2 zase Adata Gammix S11 a WD Black. Pokud chceš něco levného, tak Kingston A400 240GB.