Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Mrtvý PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    14

    Zdravím.Mám následující problém.Z ničeho nic se mi na novém PC stalo že při pokusu pustit počítač se počítač nespustil,pouze se rozjel větrák na CPU a větrák vzadu na Case.Taky bliká kontrolka na knoflíku od spuštění a na restartu a na usb2.0 které mám vpředu.Taky je zvláštní že tento jev trvá i když se pokusím počítač vypnout,zastavím ho pouze vypnutím ze sítě.Můžete mi prosím poradit co by to tak mohlo být než se v tom začnu vrtat?Díky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Sorry, do práce si svou křišťálovou kouli nenosím, takže nám pěkně popiš svou sestavu... a koukni do FAQu btw
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    To znamena, zes to PC sestavil a nejede nebo to jelo a "znicehonic" to nejede?
    Btw. "znicehonic" vetsinou neexistuje a nakonec to skoro vzdycky znamena, ze tazatel preci jen neco "ladil" takze se trochu rozepis....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 02-10-2007 v 10:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    14

    OK Sestava :Skříň KME 0762, počítačová skříň Midi ATX, černá, pozice 4x 5.25", 2x 3.5", 2x USB, 1x IEEE1394, audio, mic.
    Zdroj 350W Fortron, ventilátor 12cm, napájecí konektor pro P4, LN, PFC pasívní, bez napájecího kabelu, tichý
    Základní deska socket AM2, nForce 550, 1x PCIe x16, 2x PCIe x1, 3x PCI, 4x DDR2, SATAII, audio 7.1, Gb Lan
    Procesor AMD Athlon 64 X2 3600+ EE, socket AM2, frekvence jádra 1.9 GHz, frekvence HyperTransport sběrnice 2000MHz, cache 2x512kB, dual core, jádro Brisbane, EE - Energy Efficient (65W)
    Operační paměť 2x 512 MB DDR2 PC800
    Pevný disk 160GB, SATAII/300, 7200ot./min., 8MB
    Čtečka paměťových karet čtečka karet USB 2.0 8in1 Black, interní do 3.5" pozice
    Typy paměťových karet MS, SD, MMC, SM, CF I, CF II, xD, MicroDrive
    DVD mechanika DVD R/RW LG GSA-H44N, DVD+/-R9, IDE interní
    Grafická karta NVIDIA® GeForce 8500 GT, PCIe x16, DVI, D-Sub, TV-out, 256MB DDR3, paměťová sběrnice 128bit , frekvence 600/1200 MHz, pasivní chladič

    jinak jsem tam dělal jedinou věc,přidával jsem ještě jeden harddisk,nezmiňoval jsem to v předchozím příspěvku,protože si nemyslím že by to mělo mít na to nějaký vliv,nebo snad ano?Díky za reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Žádné OC předpokládám, značka desky?

    Pokud se nedostaneš do biosu, zkus ho resetovat (jumperem na MB), zkontroluj kabeláž a zda je vše zasunuto tam kde má a jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jestli si pridaval HDD, tak zapoj napajeni (molexy) tak, abys mel HDD se systemem samostatne na jedny napajeci vetvi (jen ten HDD).... ten disk, cos pridaval, dej na druhou vetev.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    14

    Deska je Gigabyte
    S-series Motherboard
    Support AMD Socket AM2
    Nvidia Nforce 550
    MSSS-53
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    14

    Ten disk co jsem tam chtěl přidat už jsem vytáhl zpět...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Midnightrider Zobrazit příspěvek
    Ten disk co jsem tam chtěl přidat už jsem vytáhl zpět...
    A disk se systemem mas teda ted samostatne na jedny vetvi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    14

    jo mám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Midnightrider Zobrazit příspěvek
    jo mám...
    Tak to zkus jeste nejak zprehazet, zkontroluj jestli jsou domackany konektory, popr. nekdy pomaha vsechno odpojit, rozebrat a slozit....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    14

    tak zkusil jsem všechno zpřeházet a nic no co je to v záruce zítra to odvezu do ALfycomputers....uvidím co mi řeknou..i tak dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Mrtvý disk?
    Od Hrochoroh v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-03-2012, 17:44
  2. Mrtvý počítač..pomoc
    Od ppl v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-02-2011, 08:07
  3. Náhrada za mrtvý Samsung
    Od lape v sekci Monitory
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-11-2010, 13:06
  4. 3,5" HDD SATA: Mrtvý interní HDD?
    Od marpie v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-10-2009, 10:36
  5. Axim X50 mrtvý
    Od bbbbrano v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-08-2008, 18:36