Super Díky za rady, co se týče SSD, ještě přemýšlím zda bych nekoupil jedno výkonné SSD 512GB ( z výše zmiňovaných) na systém a instalaci her, a druhé datové 1TB, kde už nemusím být tak náročný na rychlosti a vlastnosti disku. Na desce mám jeden M2 slot PCIe 3.0 x4 (který má i integrovaný chladič) a druhý M2 slot pouze PCIe 2.0 x 4. Nevím tedy jestli bych druhé SSD, díky tomu nebylo znatelně pomalejší a díky tomu i jakkákoliv spolupráce mezi těmito disku. Osobně mi bohatě dostačuje v PC 1-1,5TB. Mám ještě Nasku.
Takže nemá význam uvažovat o nějaké alternativě v podobě seasonic focus plus nebo Be quiet! Pure Power 11 CM? Co se týče doporučení vyššího zdroje kvůli pasivnímu chodu. Moc nevím jak tomu rozumět, zdroj se potom musí zahřívat a teplo se neodvádí díky spínání až v 50%. Nebo je tak dobře udělaný, že do této zátěže se nepřehřívá vůbec? Grafiku nějakou dobu upgradovat nebudu, a když jednou ano určitě už to bude spíše nějak nižší střední třída, která snad tolik žrát nebude ale jen moje úvaha..
Zrovna jsem na Freezer 34 koukal a vypadá suprově takže půjdu tímto směrem, to myslím je vyřešeno. Prozatím zkusím vyhnat ryzen 5 2600 na 4Ghz a časem pak přejdu na něco lepšího ryzen 5 3600 nebo výše, ale zatím mi cena z důvodu novinky přijde docela vysoká za přidaný výkon proti předchůdci.