Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Vista

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Při načtení systému mi Visty napíší "Nelze načíst soubor nebo sestavení MOM.Implementation nebo jeden z jejich závislých prvků. Systém nemůže nalézt uvedený soubor." Nevíte v čem je chyba? Dříve to nedělalo.
    P.S. Visty mi nedovolí přepsat soubor v system32, Jak to obejít?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    eraser

    Nerobil si nejaký zásah v systéme, nepodarilo sa ti dačo prepísať?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    heh no jak sem psal vejš, přepsat sem nic nemoh, pže mně ty Visty k ničemu nepustí. jako sou proti tomu nejvíc chráněný. když sem chtěl pravej a atributy, tak mi spadl průzkumník i total. jako stli to tak je normálně tak visty sux
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    nemůžu např ani nahrát jakejkoliv soubor přímo na disk C:\ Max do nějaký složky na c:, přímo nic. a pak u systémovejch složek mi padá prohlížeč už když kliknu pravým. sem sice přihlášenej jako administrator, ale příjde mi že mám stejně nějak omezený práva a možnosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Aisicek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    54

    Este je jedna menej pravdepoodbna moznost - virus. Ale skor sa priklanam k nazoru ze po experimentoch to Vista nerozdychala. Co si robil pred tym ako sa zacala objavovat ta hlaska.Skusil si pri boote cez F8 pouzit poslednu dobru konfiguraciu?Ak ani toto nepomoze, tak uz len reinstall pomoze
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Predpokladam, ze ti to dela na ty Toshibe s Ati HD2600...odeber ovladace grafiky, restartuj a zkus nainstalovat znova...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od tequilla Zobrazit příspěvek
    Predpokladam, ze ti to dela na ty Toshibe s Ati HD2600...odeber ovladace grafiky, restartuj a zkus nainstalovat znova...
    tak tohle sem ted udělal, ale nepomohlo to. píše mi to pořád
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Forty Zobrazit příspěvek
    tak tohle sem ted udělal, ale nepomohlo to. píše mi to pořád
    Zkus to jeste jednou a podle tohoto presneho postupu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    mno já sem už přeinstaloval systém, takže už to nedělá. stejně se mi zdál celej nabouranej (např. že ve správci zařízení mám dva procesory, jenže ty se mi tam ted zobrazily taky...).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Forty Zobrazit příspěvek
    (např. že ve správci zařízení mám dva procesory, jenže ty se mi tam ted zobrazily taky...).
    To je naprosto v poradku, mas totiz dvoujadrovej procesor = dva cpu ve spravci zarizeni. Horsi by bylo, kdyby tam ten procesor byl jen jeden .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Bylo to tedy těmi ovladači? Já mám Toshibu Satellite Pro A200-1MI, taky s HD2600, ale nikdy jsem s ní problém neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od tequilla Zobrazit příspěvek
    To je naprosto v poradku, mas totiz dvoujadrovej procesor = dva cpu ve spravci zarizeni. Horsi by bylo, kdyby tam ten procesor byl jen jeden .
    jenže jeden je T7100 1,8 GHz (ten mám) a pak je tam ještě T7700 2,4 GHz. a to mě zaráží ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Windows Vista: vista...
    Od kamikadzejj v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-02-2010, 15:25
  2. Windows Vista: Vista IPX
    Od jrx v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 17:23
  3. Jak je to ted s Win Vista?
    Od pancoo v sekci OS Windows
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:43
  4. TCP a UDP pod Win Vista
    Od JornLande v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 18:38
  5. Vista
    Od gobly v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 14:52