10.9.2018 08:58
houdinosDobrý den,
jsem panic v oblasti vodníků. Konečně jsem si pořídil ucházející komp a chci jej tiše chladit a zkusit přetaktit (mastím hry).
Jsem čtyřicátník, co má rád kvalitní věci - ale ne nehorázně předražený. Case není nijak průhledný, takže vzhled a nějaké osvětlení vodníka neřeším.
case: Fractal Design Define R5
deska: ASUS PRIME X470-PRO
CPU: AMD Ryzen 7 2700X
grafika: Gigabyte GeForce GTX 1080 WINDFORCE OC 8G
RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16 Black
Zatím 2,5” SSD, časem bude NVMe.
Dle různého čtení jsem pochopil, že chladit vodníkem má cenu CPU a grafiku - zbytek komponent nechat bejt jak jsou.
Prosím Alphacoola o nadhození komplet vodních komponent tak, abych si k vánocům udělal radost… A aby mi ta radost vydržela velmi dloooouho. V IT jsem pár desítek let, tzn. nejsem úplný jouda, ale holt k vodníkům jsem nečuchnul...
Cenový strop neuvádím, přes dvacku mi přijde moc...
Díky, Radek
jsem panic v oblasti vodníků. Konečně jsem si pořídil ucházející komp a chci jej tiše chladit a zkusit přetaktit (mastím hry).
Jsem čtyřicátník, co má rád kvalitní věci - ale ne nehorázně předražený. Case není nijak průhledný, takže vzhled a nějaké osvětlení vodníka neřeším.
case: Fractal Design Define R5
deska: ASUS PRIME X470-PRO
CPU: AMD Ryzen 7 2700X
grafika: Gigabyte GeForce GTX 1080 WINDFORCE OC 8G
RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16 Black
Zatím 2,5” SSD, časem bude NVMe.
Dle různého čtení jsem pochopil, že chladit vodníkem má cenu CPU a grafiku - zbytek komponent nechat bejt jak jsou.
Prosím Alphacoola o nadhození komplet vodních komponent tak, abych si k vánocům udělal radost… A aby mi ta radost vydržela velmi dloooouho. V IT jsem pár desítek let, tzn. nejsem úplný jouda, ale holt k vodníkům jsem nečuchnul...
Cenový strop neuvádím, přes dvacku mi přijde moc...
Díky, Radek