ATI Radeon HD 2400 problém
Ahoj,mám problém,při prohlížení internetu mi občas zčerná monitor nebo se restartuje počítač a napíše to hlášku ...."VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands. Plesae tell ATI Technologies about this problem. The generated error report contains only system informatiom such as driver version,AGP settings,graphics frame buffer size,etc.that will be used to analyze the problem.This report will be treated as anonymous"...při hraní náročnějších her,např.CoD se mi to ale vůbec nestává,takže se karta asi nepřehřívá nebo tak,nové ovladače jsem zkoušel stáhnout,nevíte co s tím??díky
CPU Intel Celeron 3,06GHz D347 533MHz 64bit 775pin BOX 1
MB Gigabyte 945G-S3, 945G Express, DualDDR2-667, SATA2, GBLA
RAM Kingmax 1GB DDR2 PC667
HDD Western Digital Caviar XL WD1600JS - 160GB SATA II 1
VGA MicroStar RX2400PRO-TD256EH, 256MB DDR2/64b, H-Sink
DVD-R/+R Asus DRW-1814BLT SATA BEIGE/LS 14xDVD-RAM OEM
CASE Middletower ATX EuroCase 350W P4 ML 5431
nebudu mít ale nějaký problémy když je aktualizuju?nemáš je totiž originální....dá se to nějak vyřešit?
MB Gigabyte 945G-S3, 945G Express, DualDDR2-667, SATA2, GBLA
RAM Kingmax 1GB DDR2 PC667
HDD Western Digital Caviar XL WD1600JS - 160GB SATA II 1
VGA MicroStar RX2400PRO-TD256EH, 256MB DDR2/64b, H-Sink
DVD-R/+R Asus DRW-1814BLT SATA BEIGE/LS 14xDVD-RAM OEM
CASE Middletower ATX EuroCase 350W P4 ML 5431
nebudu mít ale nějaký problémy když je aktualizuju?nemáš je totiž originální....dá se to nějak vyřešit?
Ohledně aktualizací nelegálních Windows ti tady radit moc nemůžeme, hledej na internetu.
Pokud jsi zdroj neměnil, tak tam máš 350W EuroCase.
Dělá ti to tu chybu od začátku, nebo to začalo dělat až v průběhu času, případně po nějaké události (přidání nějakého HW nebo SW):
Pokud jsi zdroj neměnil, tak tam máš 350W EuroCase.
Dělá ti to tu chybu od začátku, nebo to začalo dělat až v průběhu času, případně po nějaké události (přidání nějakého HW nebo SW):
mám ten pc teprve dva dny,akorát jsem si tam přidal zvukovku z jiného pc,jinak žádná podstatnější změna
Je to nějaká hotová a ozkoušená sestava, nebo sis komponenty vybíral a skládal sám?
Pokud by to byla hotová sestava z prodejny, mohla by to ta zvukovka rozhodit. Pokud by to nejelo ani po jejím vyndání, poslal bych to na reklamaci, ať si usnadníš práci.
Jestli si si to skládal sám (komponenty dle vlastního výběru), tak pokud tu nedostaneš lepší radu, zkus dát dočasně pryč tu zvukovku, vyzkoušej a uvidíš...
Edit: Ještě otázka: Kam si strkal tu zvukovku? Do jakého slotu?
Pokud by to byla hotová sestava z prodejny, mohla by to ta zvukovka rozhodit. Pokud by to nejelo ani po jejím vyndání, poslal bych to na reklamaci, ať si usnadníš práci.
Jestli si si to skládal sám (komponenty dle vlastního výběru), tak pokud tu nedostaneš lepší radu, zkus dát dočasně pryč tu zvukovku, vyzkoušej a uvidíš...
Edit: Ještě otázka: Kam si strkal tu zvukovku? Do jakého slotu?
je ve slotu vedle grafický,jinak je to hotová ozkoušená sestava,tu zvukovku jsem si tam dal protože mi zase nešel zvuk a tim jsem ten problém vyřešil
Tím zdrojem to asi nebude, ale i tak bych ho vyměnil za nějakého 300W Fortrona za 600Kč.
Jinak netuším čím to může být.
Já bych začal zdrojem
Jinak netuším čím to může být.
Já bych začal zdrojem
No, ono se to zase tak nemusí vylučovat. Win 98SE v DOS módu taky startovaly a vypínaly se mnohem rychleji než pak s ovladači (hry jsem nezkouše, ale něco to vypovídá). Klidně to může jet s nějakým obecným ovladačem (nebo to ten HW zdá), takže to zas taková blbost není...
Ty XP určitě nějak zaktualizovat, přinejhorším např. použít Auto Patcher (je to ale jen pro anglickou verzi).
Ty XP určitě nějak zaktualizovat, přinejhorším např. použít Auto Patcher (je to ale jen pro anglickou verzi).