Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: GPU-Z Video card GPU Information Utility

  1. #16
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Jo, špatný nástroj to není ani zčásti. Jinak neví někdo, jestli vůbec existuje nástroj schopný zjistit aktuální vytížení grafické paměti a jádra?
    RivaTuner ti to hodí i do grafů...paměti určitě, vytížení jádra sem viděl tady, ale třeba moje grafika to neukáže - asi záleží od kusu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    RivaTuner ti to hodí i do grafů...paměti určitě, vytížení jádra sem viděl tady, ale třeba moje grafika to neukáže - asi záleží od kusu.
    Vytizeni GPU asi ne, ale zobrazi treba vytizeni CPU, obsazeni vram, a samozrejme frekvence GPU, vram a teplotu. Navic to umi zobrazit OSD ve hre. Spolu s Frapsem docela komplexni info pri hrani

    GPU-Z proste jen precte info z BIOSu a ovladacu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Vytizeni GPU asi ne...
    Mám dojem že sem to ale fakt někde zahlíd (někdo dával výpis u problémů s grafárnou), něco jako Core load...je ale možný že se pletu a dal sem si něco chybně dohromady...jak sem řek, u mé grafiky to není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jj ale je mozny, taky sem psal "asi". Ted v praci RT nemam (nejak neni proc), doma kdyztak kouknu.... taky to Core Load mohlo byt prave to CPU

    EDIT: zadnej plug-in na vytizeni GPU sem v RT nenasel, mozna v novejsi verzi....? (mam tu 2.01)
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 19-10-2007 v 17:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér Avatar uživatele Nettle
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    129

    No rekl bych ze neco takoveho existuje:

    nVidia(ale je to jenom pro vyvojarske aplikace ((( ) :
    http://developer.nvidia.com/object/n...html#downloads

    AMD - ATI
    http://ati.amd.com/developer/gpups/index.html
    Naposledy upraveno uživatelem Nettle: 27-10-2007 v 21:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    zajímavé, moc díky. Schválně to prubnu, i když nevím, jestli to pojede na Vistě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Jinak už je verze 0.0.9 beta, kdo si nevšim v downloadech http://www.svethardware.cz/forum/dow...do=file&id=218
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    33

    potrebuju poradit. hodnota GPU Temp. (MEMIO) udava teplotu pameti? mam HD4870 a po naneseni novy pasty na gpu mi tahle hodnota hodne stoupla a pritom sem s tim zmolkem dolehajicim na pameti nic nedelal. mohl by mi nekdo potvrdit nebo vyvratit to ze je to teplota pameti a popripade poradit co s tim? prijde mi to divny, protoze nektery modely od asusu na pametech nemaj vubec nic, ale me gpu-z ukazuje u tyhle hodnoty 108°C v klidu! driv to bylo cca 50°C az 60°C
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Septic Zobrazit příspěvek
    potrebuju poradit. hodnota GPU Temp. (MEMIO) udava teplotu pameti?
    Ne, MEMIO udava teplot pametoveho radice v chipu. RV770 by mela mit v sobe vic teplotnich senzoru.

    S nejvetsi pravdepodobnisti si spatne nanesl pastu nebo spatne upevnil chladic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    33

    diky. je to ale zvlastni, protoze GPU Temp. (DISPIO) se nezmenilo. no co, du ji zase rozsroubovat
    pastu sem nanasel tupkovou metodou, ktera na procesorech zatim vzdycky prosla
    Naposledy upraveno uživatelem Septic: 13-11-2008 v 19:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Septic Zobrazit příspěvek
    diky. je to ale zvlastni, protoze GPU Temp. (DISPIO) se nezmenilo. no co, du ji zase rozsroubovat
    pastu sem nanasel tupkovou metodou, ktera na procesorech zatim vzdycky prosla
    Neni treba ten chladic nasazen zkriva? Me teda po namontovani GFXChilly teploty spadly o 20 stupnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Septic Zobrazit příspěvek
    ....ale me gpu-z ukazuje u tyhle hodnoty 108°C v klidu! driv to bylo cca 50°C az 60°C
    Možná blbej dotaz, ale nemáš teď jinou verzi GPU-Z než předtím?

    [OT]@mstejska: co slíbený fotky GFXChilly, jsou už někde k nahlídnutí?[/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    33

    je zkriva. pres to ze prsne sedi tam kde ma a sroubky jsou utazeny vsechny stejne, tak doleha na gpu pod urcitym uhlem a tam kde se meri memio je nejspis prave ta vzdalena strana . po poupraveni pasty ukazuje despio 47°C, memio 83°C a shadercore 63,5°C.
    je to model toxic, kterej sem kupoval prave proto, abych nemusel resit nahradni chlazeni
    husky14: mam porad stejnou
    Naposledy upraveno uživatelem Septic: 13-11-2008 v 20:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Septic Zobrazit příspěvek
    je zkriva. pres to ze prsne sedi tam kde ma a sroubky jsou utazeny vsechny stejne, tak doleha na gpu pod urcitym uhlem a tam kde se meri memio je nejspis prave ta vzdalena strana . po poupraveni pasty ukazuje despio 47°C, memio 83°C a shadercore 63,5°C.
    je to model toxic, kterej sem kupoval prave proto, abych nemusel resit nahradni chlazeni
    husky14: mam porad stejnou
    Tak to zkus utahovat postupne. A ty sroubky na te strane kde to je pritisneny dost trosku povol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    33

    ruzny kombinace utazeni sroubku sem uz zkousel pred tim . jednoduse pockam az se karta zapece a uvidim co dal. kazdopadne bych se nerad zbavoval VC chlazeni, to sem si rovnou moch koupit o 1500 levnejsi kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2011, 22:04
  2. HDD a low lvl utility, BIG PROBLEM :)
    Od TomasOxx v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 20:25
  3. UPS utility
    Od jacobsen v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 13:28
  4. Asus Utility
    Od VencaX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-07-2009, 19:13
  5. Asus utility
    Od BlackFrog v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 16:40