Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: GPU-Z Video card GPU Information Utility

  1. #1
    eraser

    Zaujímalo by ma, či vám táto informačná utilita funguje. Na mojej G4Ti4200 vygeneruje aplikácia vo verzii 0.0.3 chybu pri spustení. Vývoj je v beta verzii, no každým dňom sa objavujú nové buildy.

    http://www.techpowerup.com/gpuz/

    Momentálne je aktuálna v0.0.5, ktorá na mojej notebookovej Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family vypíše, že ide o neznámu architektúru, no SW je zatiaľ určený primárne pre nVidia a ATI karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Mi to na X1950GT funguje naprosto bezproblémů: Ikdyž 12 pixel a 5 vertex shaderů asi nemám

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Mne to spustí bezproblémov.
    To tgfh mne to tiež ukazuje že mám 12 pixel a 5 vertex shaders
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    To tgfh mne to tiež ukazuje že mám 12 pixel a 5 vertex shaders
    JN, pěkný bug...
    12/5 má X1600Pro/XT/X1650Pro

    ROPs jsou správně
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Me verze 0.0.5 funguje asi takhle:


    opravdu mam 12 pixel a 5 vertex... ROPs mam jen 8 a jadro revizi B1 na 80nm
    No a pak to "subvendor ID"
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 07-10-2007 v 20:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    HMM podle GPU-Z má 7600GT Pixel fillrate vyšší než X1950GT/pro

    V tom programu je teda hodně věcí k vylaďování
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    HMM podle GPU-Z má 7600GT Pixel fillrate vyšší než X1950GT/pro
    Jj na to sem hrdej nejvic...
    Btw. kdyz ji dam na def. takty, tak mam filrate 6,7 GPixel i GTexel/s

    EDIT: ty samy hodnoty mi ukazuje i Everest, takze to uplna blbost nebude, urcite je to nejak dopocitany podle frekvence (ale tomu vubec nerozumim)....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 07-10-2007 v 21:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Mně to funguje OK. 12/6 shaderů, propustnost pamětí přes 35GB/s, zbytek je malej takže to bude ono
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    eraser

    Tak už je 0.0.6 a tá mi podporuje G4Ti4200.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    unknown architecturte

    nezna S3 trio 64V2/DX 4MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Já to tušil že mi v práci v PC dříme drak... škoda že jen opravdu dříme

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Nová verze 0.0.8 je na tom mnohem líp, už mi neukazuje žádné bugy
    http://www.svethardware.cz/forum/dow...d=218&act=down
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Lidi, tahle diskuze mě naladila dost na to, abych to musel zkusit taky.:-)

    Zdá se, že pro moji kartu to funguje, i když fillraty a defaultní frekvence neznám a o ROP ani nevím, co to je...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gpu-z.jpg 
Zobrazení: 137 
Velikost: 48.1 KB 
ID: 1614  
    Naposledy upraveno uživatelem Intri: 18-10-2007 v 22:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    ATI Rage XL a NVidia GeForce 5200FX to nežere, ale potenciál do budoucna to má!
    Řadím do oblíbených diagnostických utilit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jo, špatný nástroj to není ani zčásti. Jinak neví někdo, jestli vůbec existuje nástroj schopný zjistit aktuální vytížení grafické paměti a jádra?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2011, 22:04
  2. HDD a low lvl utility, BIG PROBLEM :)
    Od TomasOxx v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 20:25
  3. UPS utility
    Od jacobsen v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 13:28
  4. Asus Utility
    Od VencaX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-07-2009, 19:13
  5. Asus utility
    Od BlackFrog v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 16:40