Winfast tv2000 xp expert
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak vyřešit problém s programem Winfast PVR na mém starém pc (amd athlon xp 2000+,768 ram, geforce fx 5500, deska shuttle an35n ultra 400 nforce2) win xp service pack 1 jel bez problému ale na mém novém pc (amd athlon x2 5200+, asus m2n32 WS professional, ram corsair 1Gb dual chanel, grafika gainward 8600gt silent) win xp service pack 2 protože na service pack 1 mi nejde coolnquiet a nejdou nainstalovat ovladače na základní desku.Když pustím program winfast PVR tak se ukáže chybová hláška že došlo k chybě a systém windows musel program ukončit (odeslát zprávu o chybě)jediná možnost je neodesílat potom se program ukončí, všechny ovladače jdou nainstalovat bez problému.poraďte mi prosím jak to mám opravit nebo odkaz na nějaké jiné ovladače nebo software.
hm. skoro bych podezrival ten nF2. stahni si od vseho novy ovladace vcetne novyho PVR a TV kartu zkus v jinym PCI slotu.
popř jestli jsi instaloval ovladače z CD,tak pak běž do správce zařízení,odinstaluj je a stáhni si z tyto