Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Jak nataktovat A64 32+

kirby16 (105)|8.10.2007 14:47
Nevíte někdo jak přetaktovat athlon 64 32+? Mám chipset Nforce 560 a v biosu to nejde zvednout ani o mega
husky14 (4214)|8.10.2007 15:38
Napred si o tom neco precti a pak sem hod konkretni dotazy....
Ve zkratce:
v prvni rade zaktualizuj BIOS na MB
pak musis zjistit max. FSB, takze pameti sundej treba na DDR200, HT na 3x a zkus najit max. FSB. Pak k tomu doladis pameti.

Btw. co presne kde nastavit ti stejne nikdo nepovi, musis zkouset sam svoji konkretni sestavu.... ;)
mech13 (5526)|8.10.2007 15:45
V tomto prípade by som zdôraznil a všetkých prispievateľov upozornil, akú dôležitú roľu hrajú vhodné informácie, ktoré sú pre druhých skutočne nepostrádateľné, aby mohli druhým pomáhať a aby sa problémy efektívnejšie a presne riešili.

Ďalej si uvedomte, že ľudia, ktorí sa tu snažia pomaháť, túto činnosť vykonávajú zadarmo a tým, že z vás budú ťahať informácie, ktoré mali byť udané hneď v prvom príspevku, resp. pri vašej otázke, ich len zaťažuje, mätie a stojí ich čas, ktorý môžu využiť vo svoj prospech, prípadne namiesto toho poradiť niektomu, kto sa vie jasne vyjadriť a svoj problém patrične popísať.

[SIZE="1"](thx eraser)[/SIZE]
husky14 (4214)|8.10.2007 16:34
@kirby16: mech13 ma naprostou pravdu, takze priste sem napis hlavne:
typ CPU + socket
presny oznaceni MB + verzi BIOSu
typ pameti, mnozstvi modulu a jejich velikost, casovani podle SPD
a pro zajimavost zdroj (vyrobce a wattaz)
Nemusis vypisovat jaky mas CD/DVD a FDD mechaniky ani case, monitor a klavesnici.... ;)

Jinak si o tom opravdu neco precti a zkus to podle navodu sam, v pripade ze ti neco nepujde, hod sem konkretni problem....