Diskuze k anketě na SHW (Jaký je váš postoj k PDA zařízením?)
Jaký je váš postoj k PDA zařízením?
- Vlastním PDA a stále sleduji aktuální info
- Vlastním PDA, ale dále se o ně už nezajímám
- Nevlastním PDA, ale rád se něco dozvím
- Tato oblast mi je zcela cizí
Nemám, ale rád se něco dozvim.
Podle mě ještě nějakou dobu nebudou PDA schopna notebookum konkurovat, možna nikdy, ale určitě bych si něco takovyho pořidil, nebejt ty dobry až tak drahy.
Podle mě ještě nějakou dobu nebudou PDA schopna notebookum konkurovat, možna nikdy, ale určitě bych si něco takovyho pořidil, nebejt ty dobry až tak drahy.
Nevlastním PDA, ale rád se něco dozvím...Čas od času se ke mně taky nějaké dostane od kámošů ve třídě...Jsem ale rozhodnutý,že až se za pár let(pokud tak dlouho vydrží) zbavím svého SE Z550i tak půjdu do PDA...
Nevlastním PDA,ale rád se o to mněco dozvím :) PDA je určitě dobrá věc ,zvlášť ,když máš už dneska WLAN,BT,GPS a Tri-band telefon :) co víc si přát ? jenom peníze na něj :D
nemam PDA, ale klidne o nich piste. jediny jejich smysl ale vidim, pokud jsou kombinovany s mobilem...
Nevlastním PDA, ale rád se něco dozvím.
Mám rád PDA kombinovaný s mobilem a pro mě ještě důležitější... čtečkou elektronických knih, ale jedinou pořádnou snad vydalo jen Sony a ta cena je fakt šílená (na to co to umí...) a ani to neumí PDB soubory. Takže já stále čekám na čtečku el. knih za 1500Kč se solidním displejem, podporou všech formátů a nějakou rozumnou výdrží (ne to co je teď....). Vím, je to nemožný :D.
Jinak PDA jako takový jsou pro mě mnohem zajímavější než třeba mobily.
Mám rád PDA kombinovaný s mobilem a pro mě ještě důležitější... čtečkou elektronických knih, ale jedinou pořádnou snad vydalo jen Sony a ta cena je fakt šílená (na to co to umí...) a ani to neumí PDB soubory. Takže já stále čekám na čtečku el. knih za 1500Kč se solidním displejem, podporou všech formátů a nějakou rozumnou výdrží (ne to co je teď....). Vím, je to nemožný :D.
Jinak PDA jako takový jsou pro mě mnohem zajímavější než třeba mobily.
ta vydrz na baterky je dneska fakt zoufala, vzdyt i kazdej trosku lepsi mobil ma vydrz sotva 2 dny...