Jak formatovat SSD s OS pro data
Dobrý den, mám starší SSD 128Gb na kterém zůstal Windows 10. Tento disk jsem zformátoval přes dokovací stanici AXAGON ADSA-ST, ale pořad mi na disku zůstává „Oddíl pro obnovu“450MB, i když jsem na disku vytvořil nový svazek (G:). Jak mám docílit stavu, aby byl tento disk detekován jako nový.
Děkuji
Děkuji
Neformatovat, ale smazat vsechny oddily. Pokud to nepujde ve Sprave disku, pak je treba pouzit bud diskpart (clean) nebo nejaky partition manager.
[QUOTE=zsdx;599436]Neformatovat, ale smazat vsechny oddily.[/QUOTE]
Ten oddíl 450MB nejde ve „Správa disku“ odstranit, to znamená, že po klepnutí pravým tlačítkem myší na tento svazek se neobjeví nabídka „Odstranit svazek“ ale je mi nabídnuta Nápověda. Po klepnuti na Nápovědu jsem přesměrován na webovou stránku která nic neřeší. (Mám Windows 10 Pro v.1803)
Ten oddíl 450MB nejde ve „Správa disku“ odstranit, to znamená, že po klepnutí pravým tlačítkem myší na tento svazek se neobjeví nabídka „Odstranit svazek“ ale je mi nabídnuta Nápověda. Po klepnuti na Nápovědu jsem přesměrován na webovou stránku která nic neřeší. (Mám Windows 10 Pro v.1803)