Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 67

Téma: NFS carbon - sekani grafiky a pak final zasek

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Co zkusit takovou blbinu?
    Ten atikmdag.sys je (predpokladam) v C:/windows/system32/drivers.... co ho jen zkusit nekam presunout, treba to pojede i bez nej (a pak ho klidne i vymazat)
    Nekamenujte me, je to jen takovej barbarskej pokus....

    Btw. ja Catalysty nepouzivam, tak co to vubec ten atikmdag.sys je? K cemu je to dobry? Treba je to tam jen proto, aby padaly hry....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Tuším tenhle soubor je používám ke komunikaci s DX (aspoň teda když mi se nechtěl spustit tak mi všechno errorovalo s tím, že není dostupný DX).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    srry za OT ,ale prostě musím : 2 Pavel Boček: až vistu skusíš a budeš na mí minimálně měsíc,pak budu respektovat tvoje příspěvky k vistám konec této debaty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Jeste me napadlo, ze mam 4GB ram, tak to muze byt problem treba neumi vic nez 2GB.

    KB: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=27116

    Solution:
    Currently there is no solution.

    Dobra koupe za ty penize, no solution, se vyplati.


    Je to od verze 7.3, to znamena, ze uz 7, slovy sedm mesicu takovyhle zavazny problem neopravili!!!

    Tak asi nainstaluju 7.2 nebo co \:

    http://www.repairyourpcnow.com/resou...responding.php
    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 12-10-2007 v 12:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Naistaluj 7.6
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    To spis 7.2, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Problemu v OP se na netu rika TDR (Timeout Detection and Recovery) errory a trpi tim jak ATIny tak Nvidie na OS Windows Vista.

    Info jak funguje TDR ve Vistach: http://www.microsoft.com/whdc/device...m_timeout.mspx

    Problem se zda byt jak HW tak i SW puvodu. Muze to zpusobovat rada HW faktoru - pretaktovani, nekompatibilita, spatne napeti na nektere z komponent, nedostatecne trafo.

    Reseni skutecne neni trivialni a me se konkretne na Asus Striker + nvidia 8800 tento problem nepodarilo vyresit s touto kombinaci a byl jsem nucen vymenit desku (s jinym chipsetem), coz nakonec pomohlo.

    Z SW reseni muzete prubnout i toto KBecko: http://support.microsoft.com/kb/940105 - Virtual address space usage in Windows game development

    Good luck
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    No zdroj mam silne predimenzovany a vsechno nepretekatovany a kompatibilni by to teda melo byt taky.

    Ocividne to souvisi s fullscreen vecma, ve viste na "plose" se to vubec neprojevuje.

    BTW podle tamtoho KB to vypada, ze vic nez 4GB je pro hry zbytecne. Zajimave.

    A jeste me napadlo, ze NFS instalovali asi DX 9 ....
    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 12-10-2007 v 16:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Takze sem nainsloval ten hotfix, vypl uac, vypl to ati external utiliti nebo co, odinstaloval daemontools a ty dva spywery v nem a vyhodil par dalsich veci z PC a uz mi to nepada s tou hlaskou. Jen mam furt problem s tim, ze to chvili jede dobre, pak se to chvili seka, pak chvili dobre a furt dokola.

    Nemuze to byt treba tim, ze by se karta zahrala a tak snizala frekvence aby se ochladila a tak furt dokola?

    Jeste mam v PC audigy, ale ta je uplne nenainstalovana - proste neznamy hardware ...
    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 12-10-2007 v 21:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    Nemuze to byt treba tim, ze by se karta zahrala a tak snizala frekvence aby se ochladila a tak furt dokola?
    ....teplotu karty by sis mel nejspis zkontrolovat sam
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 12-10-2007 v 22:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    No otazka je jak, kdyz mam pustenou rru, tak tezko budu sledovat teplotu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    No otazka je jak, kdyz mam pustenou rru, tak tezko budu sledovat teplotu ...
    No stačí použiť napr. RivaTuner a jeho monitoring teploty, OSD a máš stály prehľad o teplotách atď...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    myslis tuhle obrovskou vec, ktera navic ani nevypada ze funguje 100%?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Proc by nebyla funkcni? Teplotu ti ukazuje spravne ne? Zapni si sledovani teploty real-time a zahraj nejakou hru....
    Nebo pro zacatek muzes jen zahrat, hru shodit a zkontrolovat teplotu ve win.

    Jeste bych byt tebou zkusil ty ovladace bez CCC, jestli by to tvuj problem nevyresilo. Pak to tam muzes zas vratit....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Ty anktualni frekvence jsou jinak v rive a ccc ...

    Tak sem to zanalyzoval - jak nastane ten propad tak to je presne okamzik kdy se to zacne trhat

    Na obrazku je jen vysek ....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zásek PC při hře
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-11-2010, 12:47
  2. zásek HDD (2TB) na 50%
    Od sLim01 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-06-2010, 13:12
  3. Zásek u Prime95
    Od durib v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 21:44
  4. PC na HRY - Final Comments
    Od barker v sekci PC - archiv
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 16:52
  5. Need For Speed: Carbon
    Od Konnor v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 111
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 17:16