Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 67

Téma: NFS carbon - sekani grafiky a pak final zasek

  1. #46
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    o co ti porad s tim obetovanim jde? mas v tom slotu neco? pouzivas ho?

    no a co ze do toho slotu nemuzes nic dat kdyz do neho stejne nic dat nechces
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Juu, treba DVB-T kartu bych tam rad dal ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    bys rad dal znamena ze ji za tyden budes kupovat, nebo ze by se ti libilo si ji treba tak za rok/dva koupit?

    nemuzu tu zrovna nikde najit coze to mas presne za desku. to mas desku s jen jednim PCI-E a to nad grafikou? nebo jestli jich ta deska ma vic tak to mas vyuzite/planujes v brzke dobe vyuzit vsechny?

    stejen kdybys nad tu kartu dal jeste nejakou kartu tak tim tu grafiku uvaris uz uplne. prehriva se uz ted a jeste bys ji pridusil...

    co tak skusit koupit AC accelero? vyhovovalo by nebo by taky necemu prekazelo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Bych rad dal prave opravdu znamena, ze ji do 14ti dnu koupim. Nejspis je u te grafiky namiste spis reklamace, ne? Podle me, kdyz to delaj pasivni, tak to maj mi snad nejak vymysleny aby to fungovalo.

    Acellero je dalsi investice a kua, kdyz mam grafiku za x tisic navic s priplatkem za chladic jak krava, tak si prece nebudu kupovat jeste dalsi!

    Asus p5k-e wifi to je. Jeste bych mohl grafiku dat dolu no \: ale tim zase vznika problem kam dat audigy
    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 14-10-2007 v 13:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak to je hned jina asi skus tu grafiku v jinem PC, skus na ni dat ten vetrak co to presne podela a pokud se to projevi jako nedostatecne chlazeni/bude porad blbout, tak asi ta reklamacka... ale bylo by dobre zjistit co s ni presne je nez jim ji zaneses.

    nebo nemas ji nahodou koupenou pres E-shop a nemas ji min nez 14 dni?

    EDIT: dolu bych ji nedaval, ten druhy slot bude pravdepodobne jen 4x

    EDIT: accelero stoji 4 kila
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Tohle je fakt na facku - říkám, jak nemáš způsob jakým bys ten teplý vzduch odvedl, tak sis neměl pořizovat pasivní chlazení. Tohle není chyba výrobce, ale tvá, s prominutím, demence.

    Jen tak mimochodem - DVB-T kartu chceš do PCIe 1x jen abys mohl frajeřit nebo nemáš možnost koupit do PCI či co? Nebo máš v PC tolik karet...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    @Lo: kdyz uz nemuzes vetrak dat nad ani pod kartu, udelej diru pro 140 fan do bocnice a vymer to tak, aby foukal primo na stred karty (nahoru i dolu). Kazdej aspon malej ofuk ji pomuze.

    Jak uz tu bylo receno, poridit si pasivni kartu bez vyresenyho airflow je blbost, stejne se ti bude prehrivat, v zatezi blbnout a casem ji mozna upeces... A reklamaci ti tezko nekdo uzna, jedine pres e-shop do 14-ti dnu vratit.
    Ale vracet ji fakt nemusis, udelej ji pruvan a budes spokojenej (mam to taky tak s chladicem hodne podobnym tomu tvymu, muzu ti to odprisahnout.... navic to ticho ).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Buhuzel, neni z eshopu,kdyby byla tak ji vratim a jedu na vidili

    Jen tak mimochodem dira do bocnice je neco uplne neprijatelneho pro me!!! Zkusim ten vetrak snad vecer az bude cas ... stejne mam jen 80mm a 92mm se mi nerozbehnul uz (je to 4pin a ja mam stejne volny jen 3pin konektory).

    A kousek od karty je vetrak + nad kartou je jeste zdroj, takze by vzduch praveze pryc jit mel, to jeste vyfotim az se nabije fotak, horsi je, ze az tam dam TV kartu tak budu zas kde sem byl ):

    DO PCI nechci nic, pacto je to stary, proto chci pcie, jiny duvod nemam a je mi uplne jedno co si o tom myslis, jo a taky trochu pro to, ze az budu mit druhou grafiku, tak by pci nebylo zadny ...

    Jinak chladic na kete je docela varici (a to ma podle rivatuneru 67 stupnu) a bocnice v miste karty taky neni zdrovna studena - takze ocividne je upevnen dobre. Nejtelpejsi je v casti co je nejbliz ramkam, tak tam pichnu ten vetrak, skoda ze vetraky nejsou hotswapovaci v tomhle PC.

    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 14-10-2007 v 15:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Proste na ni foukej, jakkoliv, jinak si nepomuzes....

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    A kousek od karty je vetrak + nad kartou je jeste zdroj....
    Vetrak ve zdroji uz je imho dost daleko.... navic karta potrebuje hlavne ofuk, ne odtah vzduchu.


    Btw. sorry za OT:
    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    ....proto chci pice....
    hezkej preklep [/OT]

    EDIT: add fotky: vzdyt ty mas pred kartou mista (HDD nad zdrojem), tam muzes krasne "vybudovat" konstrukci pro poradnej vetrak.... na krasu nekoukej, case mas zavrenou ne?
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 14-10-2007 v 15:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Jo hnus uvnitr case me nezajima, ale budovat tam doprostred?! To asi ne no, jako neni to 1U server ... leda to nejak veset a tak omg, no hmm mozna bude nejlepsi to vymenit za grafiku s vetrakem co se ve windows vypina, ale ktera je takova?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    Jo hnus uvnitr case me nezajima, ale budovat tam doprostred?! To asi ne no, jako neni to 1U server ... leda to nejak veset a tak omg, no hmm mozna bude nejlepsi to vymenit za grafiku s vetrakem co se ve windows vypina, ale ktera je takova?
    S tebou je to fakt tezky, udelej to jak chces, ta karta zkratka potrebuje ofukovat.... jde prece jen o to nejak tam ten vetrak dat a vyzkouset, jestli to pomuze.
    Nebo ji teda vymen za nejakou s aktivem, teploty budes mit nizsi, ale budes na ni mit 40mm vrtulnicek na 4000rpm, kterej bude rvat jak k*ava... a mozna se ti podari ho SW zpomalit
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 14-10-2007 v 15:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    No jo, ale me trochu pri predstave jak moc se bude vetrak co tam dam aby foukal na chladic karty a profoukl to pres celou dylku tocit taky neni zrovna hej ... No a zkouset, ze to pomuze nemusim, to je zfleku jasne. Nejak me furt nedochazi proc nestaci ten teplej vzduch vyfukovat pryc, ale proc se na to musi foukat \:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Víš co? Jak na to koukám, klidně si kup DVB-T do toho PCIe nad kartou... do pár dní se ti obojí navzájem odvaří. Pak můžeš reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    No jo, ale me trochu pri predstave jak moc se bude vetrak co tam dam aby foukal na chladic karty a profoukl to pres celou dylku tocit taky neni zrovna hej ... No a zkouset, ze to pomuze nemusim, to je zfleku jasne. Nejak me furt nedochazi proc nestaci ten teplej vzduch vyfukovat pryc, ale proc se na to musi foukat \:
    No na celou dylku casu asi ne, ja mit tvuj PC, tak ten vetrak (ovsem 120 nebo 140mm) dam nekam na uroven sata kabelu, na zacatek desky a stacit mu bude imho 800-1000rpm (urcite min hlucny nez aktiv na VGA).
    Na vyzkouseni ti imho staci ohnout kus plechu, vetrak na nej prisroubovat a plech prilepit lepenkou na dno casu. Nebo vezmi papirovou krabicku (od CPU nebo chladice CPU) a prilep na ni vetrak nastojaka oboustrannou lepenkou, neco snad vymyslis..... nebo odkrej bocnici a postav k tomu stolni ventilator, na otestovani to staci, aspon uvidis, jestli se to zlepsi
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 14-10-2007 v 15:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jezisi podivej se do je za tim 80mm za mrizku! ani kdyby ten vetrak mel otacky jak turbiny v temelinu tak pres tu hruzu nic neprotlaci. ten jak kdyby tam nebyl a corsair ten ma zas tek vyladenou regulaci otacek ze se urcite toci na minimalni otacky takze odvod tepleho vzuchu z tve skrine je nula

    zatim nedelej nic jineho, nez ze ten 80mm co ted ma vyfukovat vzduch ze skrine sundej a poloz ho na ten chladic grafiky, nech otevrenou bocnici (pokud mas stoli ventilator tak ho namir do skrine) a otestij to. nic vic ted nedelej a nic jinyho neplanuj
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zásek PC při hře
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-11-2010, 12:47
  2. zásek HDD (2TB) na 50%
    Od sLim01 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-06-2010, 13:12
  3. Zásek u Prime95
    Od durib v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 21:44
  4. PC na HRY - Final Comments
    Od barker v sekci PC - archiv
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 16:52
  5. Need For Speed: Carbon
    Od Konnor v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 111
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 17:16