Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: 3Dmark 06 a vista

  1. #1

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Ahoj stalo se vam nekomu pod vistou, ze se 3d mark 2006 vubec nespusti? Objevi se takovej ten splash, cekam treba 10 sekund kliknu na nej, zesvetla a pak zacne cpu vyzirat cca 30% a tak je to sekli nafurt.

    EDIT by mech13: presunuto, to bylo tema jen na vysledky... ("3Dmarky 03,05,06 - výsledky")
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 12-10-2007 v 23:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Zkousel si to spustit s parametrem -nosysteminfo ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    mě to jde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Máš grafickou kartu s podporou DirectX 10?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    76

    Chtěl bych se zeptat. Na notebooku (MR HD2600) jsem úspěšně spustil a protestoval celý 3DMArk06, ale když se mi na konci měly objevit výsledky tak se jenom objevil odkaz na výsledky online - a když na odkaz kliknu tak se neotevře okno prohlížeče, ale chybová hláška. Nevíte jak zobrazit výsledky 3DMarku? Mám ho uložený jako .3DR na disku a nevím co s ním.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    jo mám úplně stejnej problém jako Slosi. stalo se mi to i u 3Dmarku 05. 03 sem ještě nezkoušel. všechny tři (03, 05, 06) sem nemohl spustit, úplně přesnej problém kterej je popsanej v úvodním dotazu nahoře - pouze úvodní spot a po kliknutí program spadne a neodpovídá. pak sem to pustil přes -nosysteminfo příkaz, ale ted pro změnu nejde odeslat výsledky a takže ani je zjistit. testoval sem notebook A200-1M8 (parametry viz níže). co s tím??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Osobně jsem na MR HD 2600 nezkoušel 06 ( stejně by z toho nic kloudného nevylezlo ), ale 03 mi doběhl standardně a naprosto v pohodě s výsledkem přes 7400 bodů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    mno mně v 06 pár testů proběhlo, ale kolik bodů nevim. spouštíš 03 taky příkazem -nosysteminfo ? mně 03 totiž nejde pustit s ním ani bez ?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Nepřidávám do spouštění parametry. Spouštím normálně přes ikonu tak, jak se nainstalovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    mno tak toe hezký, mně to stejně nejde tak ani tak. fakt nevim co s tím, stli je to Vistama, nebo grafikou. každopádně sem ted instaloval novej ATI catalyst 7.9 a nic, furt stejný. nezískal sem ještě ani jeden výsledek z jakýhokoliv 3Dmarku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Tohle může způsobit typická chyba při práci s Vistou - instalace do Program Files. Zkoušel jsi to nainstalovat někam jinam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    "chyba při práci s Vistou" ?? to zní jak kdyby byla chyba na straně uživatele, ale je na straně systému. mno i tak sem to zkusil a situace stejná...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    :-) To je chyba na straně uživatele, Program Files je chráněná složka záměrně, aby se do ní neinstaloval kdejaký virus nebo červ. Na Linuxu bys neměl šanci do systémových složek instalovat cokoliv.

    Když to dělá stále ten stejný problém, je to už divné. Máš nejnovější ovladače?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Forty
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    48

    no jak sem psal nahoře, mám nainstalovanej novej ATI Catalyst 7.9
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele Johnny007
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    Ahoj stalo se vam nekomu pod vistou, ze se 3d mark 2006 vubec nespusti? Objevi se takovej ten splash, cekam treba 10 sekund kliknu na nej, zesvetla a pak zacne cpu vyzirat cca 30% a tak je to sekli nafurt.
    3DMark2006 v1.1.0 mi bezi Viste Ultimate s ATi X1950XTX ako aj na nVidii GeForce 8800GTX bez akychkolvek spustacich parametrov. Nainstalovane je standartne do Program Files. Pri spusteni si len vyziada UAC len povolenie na spustenie.

    a ako to vypada so systemovymi požiadavkami?
    su OK?
    nemas malo pamate?



    System Requirements:
    DirectX®9 compatible graphics adapter with support for Pixel Shader 2.0 or later, and graphics memory of 256 MB or above.*
    Intel® or AMD® compatible processor running on 2.5 GHz or above.
    1GB system memory or more.
    1.5GB of free hard disk space.
    Windows®XP operating system with the latest Service Pack and updates installed.
    DirectX 9.0c (December 2005) installed (download) with the latest updates.
    Microsoft Internet Explorer 6 installed, for some 3DMark functionality (download).
    Microsoft Excel 2000, 2003 or XP for some 3DMark functionality.
    Microsoft DirectX 9.0c (December 2005) System Development Kit (download) is required to run the image quality test using the reference rasterizer.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. 3DMark Vantage
    Od sety83 v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 15:20
  2. 3dmark 06
    Od Dohnalik v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 17:18
  3. 3dmark 2001 vs 3d mark 06
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 12:16
  4. Radeony: Ati vs 3Dmark
    Od Dr.Wiza v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 03:06
  5. 3DMark 03
    Od Limoto v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 21:01